Semnele vremurilor

Tucker Carlson: Avortul înseamnă “sacrificare păgână a copiilor”: “Are loc un război spiritual”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tucker Carlson: Avortul înseamnă “sacrificare păgână a copiilor”: “Are loc un război spiritual”
Într-un discurs la Center for Christian Virtue, Tucker Carlson s-a referit la forțele malefice insidioase din spatele tendinței globale de a normaliza avortul: „Forțele exterioare [malefice] au acționat asupra oamenilor tot timpul de-a lungul istoriei în fiecare cultură de pe planetă, pentru a convinge oamenii că, dacă își sacrifică copii, vor fi fericiți și în siguranță.”

„Aceasta nu este o dezbatere politică. Aceasta este o bătălie spirituală. Nu există o altă concluzie”, a spus Carlson.

Carlson a susținut un discurs la Center for Christian Virtue din Ohio, în contextul în care alegătorii din acest stat se pregătesc să voteze o propunere de amendament susținută de ACLU (American Civil Liberties Union) și Planned Parenthood, urmând să fie votată în noiembrie.

Propunerea formulată în mod ambiguu, intitulată în mod insidios „Dreptul la libertatea reproducerii cu protecție pentru sănătate și siguranță”, a fost ferm criticată de către activiștii pro-viață pentru că permite avortul până la naștere și subminează drepturile părinților.

„Sunt foarte surprins de inițiativele care urmează să fie supuse votului în noiembrie. Sunt surprins pentru că sunt foarte diferite de politicile despre care am vorbit în cea mai mare parte a vieții mele”, a spus cunoscutul realizator de emisiuni.  

Carlson a spus că în ultimele trei decenii, „dezbaterile pe care le-am avut în sfera politică au fost despre viziuni concurente despre cum să îmbunătățim viața oamenilor”.

Dar asta nu se mai întâmplă. „Când la alegeri două inițiative principale sunt: 1. Încurajarea oamenilor să-și ucidă proprii copii și 2. încurajarea copiilor să se drogheze – cine are vreun beneficiu aici?”, a intrebat el.

„Singura sursă pură de bucurie din viața noastră sunt copiii. Scopul vieții este să avem copii și să îi vedem cum au nepoți. Nimic nu îți va aduce o bucurie mai mare. Nimic nu se aseamănă [unei asemenea bucurii]!”a spus Carlson, în aplauzele din partea mulțimii, potrivit LifesiteNews

„Oricine ne spune: «Nu faceți copii» [sau] «Ucide-ți copiii» nu ne sunt prieteni. Ci sunt dușmanii noștri”. El a făcut o paralelă între sacrificarea copiilor în Vechiul Testament și promisiunile false ale industriei avortului de astăzi.

„Este un sacrificiu uman... Dintre toate păcatele pe care le-au comis strămoșii, acest păcat de fiecare dată este numit «detestabil»”. De ce făceau oamenii asta? Pentru că credeau că primesc putere, mulțumire și fericire în schimb. … Este o practică veche de când lumea. Fiecare civilizație s-a angajat în ea. Nu doar mayașii și aztecii. Cum pot aceste civilizații din diferite puncte ale globului să ajungă la aceeași concluzie, că în schimbul uciderii propriilor copii, ar fi fericiți sau în siguranță?”

Carlson nu a afirmat cine a insuflat această idee malefică în aproape orice cultură din toate timpurile și pe toate continentele, dar este clară sugestia influenței demonice constante care a împins omenirea spre sacrificarea copiilor.

Carlson a sugerat că modul cel mai bun de a răspunde acestei amenințări permanente la adresa vieții și demnității umane este imitarea curajului Sfântului Apostol Pavel.

„A trăit în fiecare zi cu certitudinea că va fi ucis pentru convingerile sale și nu a fost deranjat de asta. Deloc. Nu i-a fost niciodată frică.”

Carlson a mai spus că o dovadă a credinței creștine este neînfricarea.

„Ne este frică sau nu? Ei bine, dacă ne este frică, ceva nu facem bine. Nu există nicio scuză pentru lașitate.”