Articole Semnele vremurilor

VIDEO | Revoltător! Disney a lansat un desen animat satanic intitulat „Little Demon“

elefant.ro%20
evomag.ro%20
VIDEO | Revoltător! Disney a lansat un desen animat satanic intitulat „Little Demon“

Săptămâna trecută, Disney și-a continuat drumul spre distrugere, lansând un nou desen animat intitulat „Little Demon“.

„Disney a anunțat că noul serial animat de comedie horror de la FX „Little Demon” va începe difuzarea pe Disney+ în Australia și Noua Zeelandă. Serialul prezintă în premieră episoade noi pe FXX și este difuzat în reluare pe Hulu. Se așteaptă ca desenul animat să fie prezentat și pe Disney+ în alte țări”, potrivit Disney Plus Informer.

Desenul animat are loc la 13 ani după ce o femeie păgână necăsătorită a fost însămânțată de diavol, care o urmărește pe ea și pe fiica ei (practic, fiica diavolului, numită Antihrist) în viața de zi cu zi.

Seria prezintă vrăjitorie demonică, ritualuri păgâne, sânge și nuditate. Doar văzând trailerul noului desen animat poți sesiza cu ușurință numeroase secvențe pornografice, sânge și vrăjitorie.

YouTuber-ul Nick Jones subliniază că, în timp ce desenul animat este o „comedie pentru adulți”, va atrage fără îndoială privirile tinerilor spectatori. Acesta subliniază că partea îngrozitoare este modul în care adulții lipsiți de discernământ spiritual sunt vizați de normalizarea ideilor satanice, demonice și păgâne prin vizionarea unui desen animat.

One Million Moms, o organizație al cărei scop este de a opri exploatarea copiilor, a scris:

„Alături de alte producții asociate Disney, cum ar fi Maleficent, Star vs. Forces of Evil și The Owl House, această nouă serie de desene animate pentru adulți, „Little Demon“, este, de asemenea, plasată într-un tărâm spiritual demonic.

Potrivit Deadline, o sursă de știri online de la Hollywood, printre alte orori, ‘comedia’… o arată pe Laura [mama] goală (fără a fi blurată imaginea). Ea se dezbracă în primul episod pentru a efectua un ritual, în timp ce există mai multe cazuri de nuditate de-a lungul serialului.

În același timp, creatorul serialului, Seth Kirschner, le-a spus reporterilor: Vom continua până când ni se va interzice.

Să ne asigurăm că li se spune „Nu!” repede!

Biblia ne spune clar în Isaia 8:19-22 despre un tărâm spiritual care nu este al lui Dumnezeu. Ne avertizează să nu practicăm vrăjitoria sau să ne consultăm cu mediumi, ci să-L chemăm pe Dumnezeu. Deuteronom 18:10-11 ne avertizează, de asemenea, să evităm vrăjitoria sub toate formele sale“, precizează organizația One Million Moms.

One Million Moms a creat o petiție prin care le cere celor de la Disney să anuleze „Little Demon“. (poți semna aici).

Disney pare să fie gata să-și continue drumul spre întuneric. De curând, Disney a anunțat că a creat un grup de lucru pentru a crea mai mult conținut LGBTQ pentru copii și a anunțat recent că va alege o drag queen într-un nou serial de benzi desenate Ironheart, conform thegatewaypundit.