Știri interne Conferințe/Seminarii

Workshop online de parenting: Comunicare. Ascultare. Disciplinare

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Workshop online de parenting: Comunicare. Ascultare. Disciplinare
Eveniment organizat de Biserica Bunavestire Bucureşti
 
Eveniment online
 
Mâine la 18:00 UTC+02 - 19:10 UTC+02
 
Preţ: gratuit · Durată: 1 ore 10 min
 
Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook
 
Foarte des se întâmplă ca, înainte să aibă copii, viitorii părinți să creadă că lucrurile nu vor fi chiar așa de grele în educarea copiilor dacă vor fi aproape de aceștia și dacă îi vor disciplina încă de mici. Când ajung acolo, își dau seama că un copilaș chiar de 1 an îți poate da peste cap tot planul bine pus la punct și toate așteptările, iar neputința și frustrarea încep să se facă prezente.

Vinerea aceasta vorbim despre comunicarea și disciplinarea copiilor cu vârste între 0 și 5 ani fiindcă uneori nu știm ce sau cum să mai facem, cum să ne creștem copii după principii bune, dar fără să ne epuizăm răbdarea.

Cum disciplinăm cu bunătate când comportamentul copiilor este inadmisibil? Când primul instinct nu este să te liniștești și să gândești la rece, ci să dăm curs impulsului? Cum depășim frustrările din viața de părinte când am făcut lucrurile aproape ca la carte, dar nu au efectul așteptat? Probabil că toți părinții s-au întrebat la un moment dat de ce copilul nu îi ascultă, iar noi ne-am propus ca vineri să discutăm despre comunicare, ascultare, disciplinare, adică toate provocările din viața unui părinte puse la un loc.

Rodi Bălănescu împreună cu Kris York și Cristina Tănase așteaptă toți părinții și viitori părinți la un nou workshop de parenting.