Articole

Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim lansează un cântec de rugăciune pentru întoarcerea ostaticilor israelieni

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim lansează un cântec de rugăciune pentru întoarcerea ostaticilor israelieni

Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim a lansat un nou cântec intitulat "Afikim Ba Negev", care se bazează pe Psalmul 126 și servește ca rugăciune pentru întoarcerea ostaticilor israelieni încă deținuți în Gaza.

Videoclipul a fost produs ca parte a unui strigăt umanitar local și internațional în creștere pentru eliberarea ostaticilor israelieni. Bazat în mare parte pe textul ebraic al Psalmului 126, cântecul "Afikim Ba Negev" (Izvoare în Negev) oferă o rugăciune puternică pentru întoarcerea ostaticilor. Cântecul a fost lansat săptămâna aceasta, la începutul sărbătorii evreiești de Purim, când evreii din întreaga lume sărbătoresc eliberarea evreilor din Imperiul Persan, așa cum se spune în Cartea Esterei.

Psalmul 126 face parte din "Psalmii pelerini", care încep adesea cu fraza: "Un cântec de înălțare..." referindu-se la urcarea la Templul din Ierusalim.

Psalmul este un cântec de dor pentru captivii evrei din Babilon să se întoarcă acasă în Țara lui Israel, comparându-l cu întoarcerea "râurilor din Negev" în timpul sezonului ploios. Psalmistul descrie întoarcerea evreilor din robia babiloniană, afirmând: "Eram ca cei ce visează. Atunci gura ni s-a umplut de râs și limba de cântec."

"Afikim Ba Negev" a fost compusă și interpretată de directorul muzical al ICEJ, Vesna Bühler, care a trăit în Israel în ultimii 30 de ani împreună cu soțul ei, președintele ICEJ, Jürgen Bühler. Vesna și Jürgen au doi fii care servesc în prezent în Forțele de Apărare Israeliene.

https://youtu.be/WeIMWdyIUiw

Detalii aici: Ambasada Creștină Internațională din Ierusalim lansează un cântec de rugăciune pentru întoarcerea ostaticilor israelieni

 

Abonează-te la canalul nostru YouTube | www.youtube.com/OxentiaTourism

Website | www.oxentiatourism.com

Blog | www.oxentiatourism.com/blog

Twitter | www.twitter.com/Oxentia_Tourism

 

Cu aleasă prețuire,

Oxentia Tourism - ghidul de succes în calatoria ta

Principiile Oxentia Tourism: Siguranța, Calitatea, Încrederea

Viziunea Oxentia Tourism: Ne dorim să fim ghidul de succes în călătoria ta plină de experiențe frumoase

www.oxentiatourism.ro | www.oxentiatourism.com |