Apel la rugăciune

Apel la rugăciune pentru Tibi Seman, soțul scriitoarei Ligia Seman!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Apel la rugăciune pentru Tibi Seman, soțul scriitoarei Ligia Seman!

Dragi prieteni,mai mult ca oricând, Tibi, preaiubitul meu sot și eu – avem nevoie de rugăciune. Tibi este internat la neurologie încă la pat, vorbește greu, partea stanga a fost afectata. Se presupune ca a fost un accident vascular… Eu azi noapte și în decursul zilei de azi am plâns foarte, mult…m-am simtit epuizata… Nu am dormit…


Spre seara, m-am rugat si L-am lăudat pe Domnul… Apoi, m-am simțit mult mai întărită în duhul. Este o încercare grea, dar cred ca prin Sângele Mielului, Cuvântul mărturisirii și unitatea Trupului vom birui și Domnul Își va arata slava și de data aceasta.

Va rog din toată inima, dimineața, la ora de rugăciune in biserica sau seara- sa rugati fratii sa mijloceasca pentru vindecarea preaiubitului meu sot.

Va mulțumesc în Numele Domnului nostru Isus Cristos!

Va rog, trimiteti acest mesaj pastorilor sau unde știti ca e benefic.A fost un atac spiritual foarte greu peste noi și vrem sa biruim, iar biruinta se castiga de pe terenul Trupului lui Cristos; de aceea am scris acest mesaj. Cred ca Domnul Își va arata slava și de data aceasta, asa cum Îl cunoaștem noi pe Cel ce este Domnul, Vindecătorul meu si Dumnezeu- Steagul meu. Amin!

Ei l-au biruit prin sângele Mielului și prin cuvântul mărturisirii lor și nu și-au iubit viața chiar până la moarte.
( Apocalipsa 12:11)

“Lăudați pe Domnul, căci este bun,
căci în veac ține îndurarea Lui!” Așa să zică cei răscumpărați de Domnul,
pe care i-a izbăvit El din mâna vrăjmașului( Psalmul 107:1,2)

In bunatatea Ta, Tu ne asculti prin minuni, Dumnezeul mantuirii noastre, Nadejdea tuturor marginilor indepartate ale pamantului si marii!( Psalmul 65:5)

…pentru că oricine este născut din Dumnezeu biruiește lumea; și ceea ce câștigă biruință asupra lumii este credința noastră.
‭‭1 Ioan‬ ‭5:4‬ ‭

…cei ce primesc, în toată plinătatea, harul și darul neprihănirii vor domni în viață prin Acel Unul singur, care este Isus Hristos!
‭‭Romani‬ ‭5:17‬ ‭

Ligia Seman