Apel la rugăciune

Ligia Seman ◉ "FUNIILE DRAGOSTEI" - O realitate mai înălţătoare decât romanul devenit bestseller

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Ligia Seman ◉
Dragi prieteni, frati si surori de pretutindeni, simțim din plin efectul rugăciunilor in unitate.

Deși, aseara eram foarte trista si obosita, m-am rugat si am cerut un semn de la Domnul... El este prezent mereu, dar eu aveam nevoie de aceasta manifestare a prezentei Sale in acel moment... Am primit cel mai extraordinar semn. M-a sunat preaiubitul meu - Tibi cu camera video de pe watsapp.

El, care de când a avut accidentul vascular nu putea suna pe nimeni... El - care înainte de accident nu știa sa sune pe watsapp cu camera video!!! (Un slujitor al Domnului s-a rugat pentru el sa facă lucruri ce nu le putea face inainte!!!!) Am schimbat cele mai frumoase idei, ne-am încurajat ca întotdeauna și ne-am spus încă o data unul altuia cât de mult ne iubim și ca încrederea în Dumnezeul Dragostei ne va izbavi si din aceasta încercare și slava Domnului se va vedea din nou...

Azi, Tibi a fost mult mai bine in comparație cu zilele trecute și cred ca va fi foarte bine in Numele lui Isus Cristos!

Doar BUNATATEA DOMNULUI SI RUGACIUNILE IN UNITATE au eliberat aceasta minune în viata noastră căci medical nu mai erau șanse...

Va mulțumesc din toată inima pentru rugaciuni, pentru incurajari, pentru toate gândurile și vorbele aducătoare de viață. Ne-ați slujit precum Lui Cristos Însuși... Sunt din nou uimita pana la adorare redescoperind ceea ce are Dumnezeu pe pamant de oferit prin Biserica Sa vie și plina de iubirea Agape!

Fiecare dintre noi am fost încercati intr- un fel sau altul, însă încercările prin care am trecut fiecare dintre noi au lucrat în inimi răbdare, sfințire, bunătate, dorința de a simți cu si mai multa pasiune cu cei ce suferă, credința ca Dumnezeu este Mântuitorul, Vindecatorul, Domnul - Steagul meu.

Oricat de grea ar fi furtuna, ferice de cei ce si- au zidit casa pe Stanca care este Cuvântul lui Dumnezeu!

Sunt recunoscătoare Domnului ca împreună cu Tibi am putut ajuta în decursul multor ani de slujire prin cărțile ce le-am scris (romane crestine si carti de studiu biblic), tabere, grupe de studiu, consilieri, sesiuni de învățătură și zidire spirituala, conferințe, conferinta nationala a femeillor de la Mamaia, Școala biblica pentru femei - Debora, slujire a oamenilor cu nevoi fizice speciale, a celor defavorizati social - mii de oameni sa își zidească viata pe Stanca ce e Cristos, nu doar la nivelul teoriei, ci prin Cuvântul trăit și viata noastră mult încercată si trecuta prin cuptoare pentru a fi aur curat în care sa se vadă Chipul Marelui Mester Aurar.

Starea sanatatii preaiubitului meu sot, Tibi este în progres! Aleluia!

Mana stanga a început un pic sa o miște, si-a dat drumul la mușchii fetei și a început sa vorbeasca aproape bine... Amândouă picioarele le mișca bine.

Doamna doctor a zis ca va începe de luni chinetoterapia.

Desi, Tibi este inca in pat, eu cred ca se poate ridica.Deocamdata recomandarea doctorului a fost să rămână în pat pana scade creatinina la valori normale ( din cauza deshidratarii- rinichii lui au fost afectati si a facut dializa, aceasta doar o data, dar nu se va mai repeta aceasta niciodată pentru ca rinichii si- au reluat funcția normala!!!).

Dragi prieteni, va mărturisesc ca în mijlocul celor mai grele clipe de încercare - mai presus decât rugăciunile in unitate ale sfintilor, orice ajutor sau incurajari ar veni din partea Trupului lui Cristos - rămâne totusi relația noastră personala pe care o avem cu Domnul.Cand vine dintr-o data în viata noastra o situație neprevazuta care îți clatină toată viata, este important sa fi antrenat ca un om al rugăciunii. In toate aceste momente, pot spune ca cel mai important timp a fost acela când am stat doar eu cu Domnul pentru întărirea mea în duhul și vindecarea soțului meu. Cand medicii nu i- au mai dat nici o șansă am vorbit cu autoritatea lui Cristos prin Duhul din mine duhului sotului meu; m- am rugat prin Duhul în limbi căci El mijlocește pentru sfinți cu suspine negrăite după voia Tatălui. Si, astfel, preaiubitul și viteazul meu sot a fost infuzat de viata din Dumnezeu. Eu cred ca Duhul morții ce i- a atacat trupul a fost biruit prin efectele vietii datorate învierii lui Cristos.

Dragi prieteni, primiti- L pe Cristos în inimile voastre.El sa fie primul în viata voastră.  Pretiosi frati si surori, căutați pe Domnul, cautati antrenamentul zilnic prin rămânerea în Cuvant și rugăciune căci testele vin pe neașteptate.

Sa ne antrenam practicând acele rugaciuni fierbinti prin care cerul e clătinat când un neînsemnat pământean cheamă Numele Domnului din mica lui camaruta... Sa ne antrenam proclamand cuvintele vieții pentru noi și cei dragi, pentru toți pe care Domnul i- a pus în jurul nostru. El vine, El vine in carul Sau de biruinta străbătând cerurile pentru a lupta cu toate forțele întunericului spre a- și izbăvi preaiubitii.

Dragi frati si surori, stați aproape de oameni autentici ai lui Dumnezeu prin care Dumnezeu Își arată slava în aceasta generație prin activarea tuturor darurilor spirituale.Doar asa în aceste vremuri grele vom putea birui și ajunge la destinul maret ce Domnul l-a pregătit pentru noi.

"Îndrăzneala pe care o avem la El este că, dacă cerem ceva după voia Lui, ne ascultă. Și, dacă știm că ne ascultă, orice I-am cere, știm că suntem stăpâni pe lucrurile pe care I le-am cerut."
1 Ioan 5:14‭-‬15

"Voi, copilașilor, sunteţi din Dumnezeu și i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume."
1 Ioan 4:4

FITI BINECUVANTATI, DRAGI PRIETENI, DRAGI FRATI SI SURORI!

MULTUMESC DOMNULUI PENTRU MINUNEA CE A FACUT-O IN VIATA SOTULUI MEU! 
NE RUGAM MAI DEPARTE PENTRU VINDECAREA LUI DEPLINA IN NUMELE LUI ISUS CRISTOS - DOMNUL DOMNILOR! AMIN!

Ligia Seman