Așa zise drepturi vânturate în ultima vreme, cu scop evident pentru distorsionarea fundamentelor tradiționale, au nevoie de filtrul societății, respectiv al majorității pe fondul prevederilor Constituționale, democratice.
Este șocant cum s-au făcut demersuri în direcția minorităților sexuale transformându-le în elită publică, cu toate că legislația din prezent dezincriminează aceste orientări.
În siajul acestor dezbateri, legi speciale, în fond bulversări ale dreptului la intimitate care se pot regăsi pe alt palier în ideologia totalitarismului, se află tendința de confiscare a puterii de către grupuri minoritare, nelegitime.
Excepția minorităților este una fundamentală dar ea nu poate fi transformată într-un cal troian, așa cum se întâmplă acum.
Emanciparea publică nu este niciodată suficientă, libertatea persoanelor nu este niciodată o garanție a faptelor.
Cei care mărșăluiesc pe străzi în numele comunităților LGBT au tot dreptul să o facă, însă constatam că provocatorii depășesc linia comportamentului general valabil.
Prevederile de import în legislație au nevoie de validarea majorității, indiferent care ar fi acestea.
Asistăm nu la o emancipare a persoanelor, ci la o dezbatere falsă, în interesul criminalității politice, perfect înscenată.
Acest circ pe seama comunităților LGBT, angajând o teribilă mașinărie ideologică, ar fi întemeiat dacă legislația ar sancționa minoritățile, indiferent care ar fi acestea.
Bulgaria, după exemplul Ungariei, supune subiectul referendumului. Este curios cum până acum, nici o țară nu a făcut acest pas esențial, dând astfel amploare unui subiect care nu poate fi rezolvat exclusiv decât prin dezincrimare legislativă.
În rest, nu este decât un atentat la adresa majorității.