Actualitatea israeliană

Companiile aeriene străine anulează zborurile către Israel în urma atacurilor iraniene

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Companiile aeriene străine anulează zborurile către Israel în urma atacurilor iraniene

Mai multe companii aeriene au suspendat zborurile regulate către și dinspre Aeroportul Internațional Ben-Gurion din Tel Aviv, pe fondul tensiunilor din Orientul Mijlociu, după ce Republica Islamică Iran a lansat peste 300 de rachete și drone într-un prim atac de pe teritoriul iranian sâmbătă noaptea, a raportat Reuters.

Lufthansa Airlines din Germania și-a suspendat zborurile regulate către și dinspre Tel Aviv, Erbil și Amman până luni, în timp ce zborurile către Beirut și Teheran vor rămâne suspendate cel puțin până joi.

Potrivit unui purtător de cuvânt al filialei olandeze a Air France, KLM a anulat toate zborurile către și dinspre Ben-Gurion până marți.

Duminică, easyJet din Marea Britanie a întrerupt operațiunile din Israel și a anunțat că operațiunile vor fi întrerupte până pe 21 aprilie.

Wizz Air, un transportator cu sediul în Ungaria care oferă călătorii aeriene low-cost în Bulgaria și Polonia, spune că și-a anulat majoritatea zborurilor către și dinspre Ben-Gurion până luni.

Finnair a suspendat operațiunile în spațiul aerian iranian până la noi ordine, provocând posibili timpi de zbor mai lungi din capitala Qatarului, Doha. Potrivit unui purtător de cuvânt al transportatorului finlandez, compania aeriană va redirecționa Egiptul, ceea ce va duce la întârzieri de "câteva minute".ox

Scandinavian Airlines, cunoscută sub numele de SAS, a declarat că zborurile dintre Copenhaga, Danemarca și Bangkok, Thailanda, au zburat parțial deasupra regiunii, iar un zbor a trebuit să fie redirecționat peste noapte între sâmbătă și duminică, potrivit unui purtător de cuvânt.

 

Detalii aici: Companiile aeriene străine anulează zborurile către Israel în urma atacurilor iraniene

 

Abonează-te la canalul nostru YouTube | www.youtube.com/OxentiaTourism

Website | www.oxentiatourism.com

Blog | www.oxentiatourism.com/blog

Twitter | www.twitter.com/Oxentia_Tourism

 

Cu aleasă prețuire,

Oxentia Tourism - ghidul de succes în calatoria ta

Principiile Oxentia Tourism: Siguranța, Calitatea, Încrederea

Viziunea Oxentia Tourism: Ne dorim să fim ghidul de succes în călătoria ta plină de experiențe frumoase

www.oxentiatourism.ro | www.oxentiatourism.com |