Știri interne Articole

Fiica lui Gabi Luncă, dezvăluiri despre înmormântarea regretatei artiste...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Fiica lui Gabi Luncă, dezvăluiri despre înmormântarea regretatei artiste...

Deși a circulat zvonul că marea doamnă a muzicii lăutărești ar fi înmormântată duminică, fiica acesteia, Rebecca, spune că abia astăzi, luni, își va scoate mama din spital.

Gabi Luncă a încetat din viață pe 2 aprilie, în spital, după o luptă crâncenă cu noul coronavirus. Deși familia artistei spera ca aceasta să-și revină și să vină acasă sănătoase, acum, fiicele ei se pregătesc să o conducă pe ultimul drum.

Ieri a circulat informația că marea artistă ar fi înmormântată chiar duminică, însă fiica acesteia dezminte și spune că abia astăzi (n.r. Luni) o vor scoate din spital. 

“Nu știu de unde vin informațiile astea! Mama mea va avea o înmormântare creștinească, așa cum am spus! Nu am acum puterea sa merg la spital. Voiam s-o scot pe picioare de acolo și s-o aduc acasă. Aseară am fost cu sora mea și i-am luat mamei cavoul din cimitirul Dămăroaia, acolo unde și-a dorit ea foarte mult să fie înmormântată. Mă bucur că lângă cavou vom avea o băncuță, unde voi sta și îi voi citi mamei mele toate mesajele de condoleanțe venite pentru ea! Așa îi citeam eu ei înainte mesajele la pozele noastre, pe care le puneam cu ea (n.r. pe Facebook). Sunt enorm de multe! Nici eu nu am apucat să le citesc”, a declarat Rebeca Onoriu pentru Click!

 

Vezi și: 

Solista creștină Gabi Luncă a plecat în veșnicie!