Știri interne Conferințe/Seminarii

Graham Kendrick în România cu Jubilate! 13-16 octombrie, Cluj-Napoca

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Graham Kendrick în România cu Jubilate! 13-16 octombrie, Cluj-Napoca

Vă invităm la un eveniment cu totul special: un weekend cu Graham Kendrick!
Ne rugăm şi aşteptăm să avem parte de momente binecuvântate:

  • în închinare prin Cuvânt și cântare
  • în seminariile despre învățarea cântărilor noi
  • în discuțiile despre slujire
  • în echipare pentru scrierea cântărilor noi în atelierele de lucru.

Originar din Anglia, Graham Kendrick este cunoscut drept „părintele muzicii moderne de închinare”. Un alt compozitor renumit de cântări de închinare a afirmat următorul lucru despre Graham Kendrick: „Nu am nicio îndoială că, peste 100 de ani, numele lui Kendrick va fi menționat alături de cele ale lui Isaac Watts și Charles Wesley pe lista celor cei mai mari compozitori de imnuri din UK” (Stuart Townend).

Cu siguranţă cunoaşteţi unele dintre cântările lui Graham Kendrick: „Să strălucești” (Tu ne-aduci dimineața zorii), „Serv-Împărat” (Venit din cer un Copil), „Să Te am, o, Doamne”, „Îndurare” și multe altele. De-a lungul anilor, noi, cei de la Fundaţia Jubilate, am apreciat nu doar frumuseţea melodiilor, ci şi profunzimea textelor cântărilor fratelui Graham Kendrick – mereu ancorate în Scriptură, mereu provocatoare pentru toţi de a veni şi a trăi mai aproape de Domnul.

Pentru programul evenimentului și detaliile despre fiecare sessiune în cadrul celor patru zile, accesați linkul de la butonul verde de mai jos. Cazarea și toate mesele sunt pe cont propriu.

Participarea la acest eveniment este gratuită şi nu presupune niciun cost pentru înscriere. Însă pentru o mai bună organizare, vă rugăm să vă înscrieți accesând linkul de la butonul roșu de mai jos. Dorim să cunoaştem numărul estimativ de participanți. De asemenea, înscrierea la eveniment nu presupune obligativitatea participării la toate întâlnirile organizate în acel weekend.

Ne bucurăm şi vă mulţumim anticipat pentru orice contribuţie financiară în desfăşurarea acestui eveniment. Dacă doriţi să ne sprijiniţi în acest sens, veţi avea oportunitatea să o faceţi în cadrul întâlnirilor, sau prin contul Fundației Jubilate - ca „Donație”. Detaliile sunt mai jos.

Ne rugăm ca acest eveniment să slujească spre lauda slavei Domnului nostru și spre zidirea Bisericii Sale!

Vă așteptăm cu drag,

Echipa Jubilate

________________________________

Fundaţia Jubilate
str. Ep. Roman Ciorogariu, nr. 38. sp. Com. 01
410009 Oradea, jud. Bihor

Cont RON: RO69 OTPV 2200 0029 5632 RO01
Cont EURO: RO26 OTPV 2200 0029 5632 EU01

Cod fiscal: 14991221
Detalii depunere: Donație
OTP Bank, Sucursala Oradea
Swift: OTPV ROBU

Mai multe detalii aici
Înscrie-te aici!