Noutăți editoriale

Noutate editorială: "Cântările Psalmilor – Psaltirea versificată și așezată pe muzică de Nicolae Moldoveanu și Traian Dorz"

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noutate editorială:
Dragi frați în Domnul Isus,

Mă numesc Eugen Tămaș și vă scriu în calitate de director al Asociației și Editurii Psalmii Cântați din Oradea, o lucrare prin care ne dorim să contribuim la restaurarea practicii biblice și istorice de-a cânta Psalmii în bisericile evanghelice din România și Diaspora.
 

În mod special aș dori să vă aduc la cunoștință publicarea volumului "Cântările Psalmilor", carte ce cuprinde toți cei 150 de Psalmi versificați cu rimă poetică de Traian Dorz și așezați pe muzică și armonizați pe patru voci de compozitorul Nicolae Moldoveanu, o carte unică în istoria țării noastre.

În ultimii doi ani am lucrat la revizuirea și aducerea ei într-o formă conform standardelor moderne împreună cu profesorul și dirijorul Emanuel Bălăceanu de la Universitatea Emanuel din Oradea. Este gândită atât pentru cântul congregațional, coral, în familie sau individual.

Vă invit să urmăriți acest video de prezentare: https://youtu.be/38u-viaBdGM

Alte informații despre acest volum găsiți pe: www.psalmiicantati.ro/cantarile-psalmilor

Vă invit să ascultați Psalmii cântați din această carte la conferința 'Cântați lui Dumnezeu Psalmi' din Octombrie 2022 la Oradea: https://youtube.com

De asemenea, vă invit să ascultați interpretări muzicale ale primilor 25 de Psalmi, un proiect în colaborare cu Laboratorul de Cercetare și Creație Muzicală Bisericească al Departamentului Muzical din cadrul Universității Emanuel din Oradea: https://youtube.com

De asemenea, vă invit să ascultați o selecție de 17 Psalmi din această psaltire cântați pe patru voci de grupul 'Comorile Harului': https://youtube.com

După cum am specificat în video, cartea nu se vinde ci se donează contra unei donații din partea dumneavoastră. Fiecare donație va fi investită în retipărirea ei.

Livrăm oriunde în lume.

Comandă cartea aici: www.psalmiicantati.ro/cantarile-psalmilor

Lăudați pe Domnul!

Cu căldură, în Cristos,

Eugen Tămaș

www.psalmiicantati.ro
www.facebook.com/PsalmiiCantati
www.youtube.com/PsalmiiCantatiGalerie foto