Știri interne Noutăți editoriale

Noutate editorială: „Costul uceniciei” de Dietrich Bonhoeffer

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noutate editorială: „Costul uceniciei” de Dietrich Bonhoeffer
A apărut în sfârșit „Costul uceniciei”, de D. Bonhoeffer. Fiindcă am fost „ispravnic de carte” al ediției princeps în limba română, mă bucur să anunț că titlul este din nou disponibil, la Editura Roua, coordonată de dna Mirela DeLong, sub îndrumarea căreia m-am format ca traducător în perioada studenției.

Editura Roua nu are site, prin urmare cărțile publicate sub sigla ei pot fi comandate în rețeaua de librării evanghelice din marile orașe.

Dacă locuiți într-o zonă care nu are un punct de lucru, puteți comanda cartea folosind adresa edituraroua [at] gmail.com (Puneți semnul @ între cele două elemente ale adresei).

Prețul de catalog este 37 de lei.

Când știu cum am pigulit fiecare cuvințel, urmărind textul în limba germană și având la îndemână și versiunea în limba engleză tipărită de Fortress, nu pot zice decât atât: cine a lucrat ca ispravnic de carte înțelege că prețul este ‒ cum zice neamțul ‒ spottbillig. În limba lui Ioan Zoba din Vinț, pe care îl procitesc zilele astea, „batgiocoros de ieftin și fără de chelșug mare”.