Puls misionar Mapamond Creștin

Noutăți din India

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Noutăți din India

Dragii noștri, 

Vă salutăm cu harul și pacea Domnului și vă mulțumim din inimă pentru că ne amintiți în rugăciune înaintea Domnului! 

Prin harul Lui suntem bine și Îl lăudăm pe Domnul pentru protecția și grija ce ne-o poartă! 

Oportunități de slujire

Raja a început să predea de o lună ca voluntar la Colegiul biblic Himalayan Baptist Seminary și Îi mulțumim Domnului pentru această oportunitate de slujire și de investire în viețile tinerilor studenți! Rugați-vă ca Domnul să-l folosească pentru slava Lui! 

Prin centrul de meditatii pe care l-am deschis de anul trecut, au început să vină de două luni la adunare două tinere, Roshni și Swikriti. Ele sunt foarte interesate să asculte Evanghelia și să cunoască mai multe despre Dumnezeu. Rugați-vă ca Domnul să le aducă la El, atât pe ele cât și pe familiile lor care sunt hinduse. 

Familia noastră

Cu ajutorul Domnului, urmează să nasc în următoarea perioadă! Vă rugăm să vă rugați pentru o naștere ușoară, pentru sănătate și protecția Domnului peste mine și bebe. 

Vă rugăm să vă rugati și pentru Baruch, pentru sănătate și putere de învățare pentru examenele de sfârșit de semestru care încep luna aceasta.

Vă mulțumim din inimă că sunteți parte a lucrării din India prin rugăciunile și sprijinul ce ni-l oferiți! 

Fie ca Domnul să vă poarte pe brațele Sale, să vă ocrotească pe fiecare în parte și să vă răsplătească din belșugul harului Său! 

Cu dragoste în Domnul, 

Raja, Gabriela, Baruch și bebe.