Petiții Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Petiție pentru oprirea batjocoririi credinței religioase și a valorilor spirituale! Semnați pentru această cauză!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Petiție pentru oprirea batjocoririi credinței religioase și a valorilor spirituale! Semnați pentru această cauză!
Ne-am născut liberi, cu drepturi fundamentale, cu dreptul de a crede în valori și a ne exprima crezul și opiniile sub protecția Constituției, a legilor naționale și a Tratatelor Internaționale.

Facem parte dintr-o Europă fondată pe principii Creștine, despre care Robert Schuman și Konrad Adenauer spuneau că va fi o “casă europeană, o casă a națiunilor”.

Asistăm astăzi cu îngrijorare la denaturarea scopurilor și obiectivelor Uniunii, la alterarea principiilor statului de drept și la distrugerea cu bună știință a tot ceea ce este drept, moral și curat.

Valorile spirituale sunt călcate în picioare de către liderii europeni, iar credința și simbolurile religioase sunt batjocorite în numele “toleranței și a multiculturalismului”.

În locul din care izvorăște Dreptul European, în Parlamentul European activează grupuri de interese și Comisii, ambasadori ai unor grupuri minoritare și demnitari care își permit să denigreze religia, să discrimineze închinătorii și să batjocorească simbolurile sacre care ne-au însoțit de veacuri și păstrat speranța în vremuri de nevoie.

Solicităm Parlamentului European adoptarea de urgență a unei Rezoluții și elaborarea unei Recomandări prin care să interzică orice formă de batjocură și denigrare a credinței religioase și a valorilor spirituale!

Dreptul la închinare și exprimare a credinței, precum și libertatea de a practica convingerile religioase nestingheriți ne sunt garantate atât prin Constituțiile fiecărui stat european cât și prin Tratatele Internaționale.

Ne opunem oricărei forme de discriminare pe criterii religioase precum și oricăror acte denigratoare din partea unor persoane, grupuri sau Instituții, solicitând Parlamentului European adoptarea de îndată a unui pachet legislativ necesar pentru asigurarea climatului de respect al religiei și al închinătorilor.

Semnând această Petiție, afirmăm în mod responsabil că vom lupta prin orice mijloace etice și eficiente pentru realizarea acestui deziderat!

Încetați batjocorirea valorilor spirituale, încetați batjocura la adresa închinătorilor!

Peter Costea
➡️ Semneaza aici: www.aliantarenastereanationala.ro