Roma - CityBreak | Oxentia Tourism te invită într-o călătorie de neuitat în Roma imperială

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Roma - CityBreak | Oxentia Tourism te invită într-o călătorie de neuitat în Roma imperială

PROMO

De câte ori nu i-ai întrebat pe cei dragi "Unde plecăm în week-end" ? Ei bine, ofertele noastre de City-Break îți dau răspunsul la această întrebare si îți dau ocazia să alegi cea mai bună variantă pentru tine și cei dragi. Le-am gândit pentru oameni ca tine sau pentru cei  care nu își permit prea des o vacanță dar care iubesc câte o ieșire de week-end tocmai fiindcă le dau posibilitatea să fugă din cotidian la sfârșit de săptămână, să se detașeze și să-și încarce bateriile.

Roma imperială este, cu siguranță, cea mai cunoscută. Splendorile Antichității sunt vii și vizibile în capitala de astăzi: de la Colosseum la Forurile Imperiale, Domus Aurea, Panteon și Circus Maximus.

La sfârșitul anilor 1400, marea Renaștere florentină s-a mutat la Roma, unde papii deveniseră importanți patroni ai artei, chemând astfel cei mai buni artiști să împodobească și să înfrumusețeze orașul.

Roma părea un mare șantier: bisericile au început să se înmulțească (de exemplu, San Pietro in Montorio și Tempietto del Bramante, sau Santa Maria della Pace și frescele sale de Rafael), iar bisericile deja existente au fost restructurate și nou decorate - gândiți-vă la Santa Maria in Aracoeli, unde Pinturicchio și Donatello și-au făcut magia.

Au fost construite sau cel puțin împodobite palate regale, printre care se remarcă Palazzo Farnese, Palazzo della Cancelleria și Villa Farnesina, alături de unele dintre cele mai importante piațete ale orașului, de exemplu Campidoglio, una dintre cele mai multe capodopere ale lui Michelangelo.  Apoi, barocul din Roma a prosperat începând cu anii 1600 și a fost dominat de arhitecți precum Bernini și Borromini. Aceasta este Roma Palazzo del Quirinale, actuala reședință a președintelui Republicii, a Pieței Navona cu Fântâna celor patru râuri, a lui Sant'Ivo alla Sapienza și a Palazzo Spada.

În această perioadă, Caravaggio a fost geniul incontestabil al orașului, căruia i-a lăsat moștenire nenumărate lucrări de o valoare inestimabilă.  În tranziția de la baroc la neoclasicism, Roma a început să se mândrească cu noi locuri, cum ar fi Piazza del Popolo și apoi monumentul Vittorio Emanuele al II-lea (inaugurat în 1911, dar terminat abia în 1925), cunoscut sub numele de Il Vittoriano).

 

✈️ Roma CityBreak ✈ 4 zile | Italia

  • Zboruri directe Bucuresti - Roma - Bucuresti, compania TAROM
  • Taxele de aeroport
  • Cazare 3 nopti cu mic dejun la hotelul respectiv din tabel
  • Pret de la 259 € pe persoana in camera dubla

 

Cu un simplu click vezi aici ce ți-am pregătit. ℹ️ | Detalii City Break aici: https://bit.ly/36GDCEF

 

Cu prietenie,

ℹ️ | Oxentia Tourism, ghidul de succes în călătoria ta!

ℹ️ | Oxentia Tourism se va ocupa cu drag de confortul tău pentru a beneficia de un City Break special în Roma.

ℹ️ | Detalii: https://bit.ly/36GDCEFGalerie foto