Știri externe Anunțuri decese Diaspora Română Creștină

Sora Sandy Popovici, la impresionanta vârstă de 103 ani, și-a încheiat călătoria pe acest pământ!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sora Sandy Popovici, la impresionanta vârstă de 103 ani, și-a încheiat călătoria pe acest pământ!
Dragi membri si prieteni ai Bisericii Baptiste Române din Chicago,

Sora Sandy Popovici, veterana de vârstă a Bisericii Baptiste Române din Chicago și-a încheiat călătoria pe acest pământ. La impresionanta vârstă de 103 ani, după o viață lungă și binecuvânată, Domnul a chemat-o la Sine, în locul în care copiii Lui ne sfâșim alergarea și suntem, pe deplin, acasă.

Sora Sandy, locuia împreună cu fiica, sora Luminița, care și-a îngrijit mama cu dragoste și dăruire deplină, până la capăt. Ne rugăm ca Domnul să o mângăie pe sora Luminița, și de asemenea pe fratele ei, fiul sorei Sandy, fratele Miron Negrau!

Biserica Baptistă Română din Chicago va onora, alături de familie, viața sorei Sandy Popovici, în cadrul unei slujbe de priveghi, desfășurate în locașul Casei de Rugăciune, Duminică, 7 Februarie, de la orele 6PM. Programul de Vizitare începe la orele 5PM.

Slujba de înmormântare va fi oficiată Luni, 8 Februarie, la Capela Cimitirului St. Michael The Archangel, din Palatine, Il, într-un cadru restâns. Deocamdată nu suntem în posesia orei de începere a slujbei de înmormântare. Vom reveni cu mai multe informații.
 
Biserica Baptistă Română din Chicago