Articole

Sorin Cigher ◉ Derapaje "cu rază medie"

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sorin Cigher ◉ Derapaje

Internetul este plin de ,,experți” care emit tot felul de teorii, învățături, experiențe, manifestări, care n-au nicio treabă cu adevărul. Acest lucru este îngrijorător pentru oamenii care sunt sinceri și în cautare de Adevăr. Descoperim tot mai des ciudați care trimit rachete cu raze medii de acțiune... sau lungesc picioarele naivilor, eliberează de te miri ce duhuri, persoane care așteaptă să îi cânte Domnului "O, brad frumos..." ori alte ciudățenii blasfemiatoare!

Biblia nu mai are nicio valoare și nici autoriate pentru ei! Cuvântul lui Dumnezeu a ajuns să fie eliminat. Adevărul a fost călcat în picioare de acești falsificatori! Biblia a ajuns sa fie considerată o carte de mâna a doua, accentul este pus pe simțuri, vise, stări, vedenii și manifestări exterioare care suprind lumea și șochează semenul...; sunt zburdalnici, precum vițeii scoși primăvara din grajd. Aleargă tot timpul după ceva nou, vor să șocheze lumea... și chiar o fac.

Tot mai mulți oameni pretind că aud voci, văd viitorul, prezic amenințător, tulbură pe cei neștiutori, rătăcesc pe cei sinceri și promit ceea ce Biblia nu pomenește. Foamea după aceste ,,experiențe” este tot mai mare. Comunități întregi sunt interesate doar de aceste manifestări! Interesul pentru semne și minuni este de neoprit, curiozitatea de a vedea miracole este tot mai aprinsă și, așa, drumul derapajelor este vizibil, iar mulți sunt de neoprit în căderea lor! Nu dau socotelă nimănui, ies din cult ca să nu răspundă de aberațiile lor! Oameni care, într-o zi, au căutat Adevărul în mod sincer, dar s-au conectat la unde străine, au ajuns să se creadă superiori tuturor, fără niciun temei biblic. Masele de oameni se duc după acești impostori și vânzători de suflete!

Când Biblia ajunge să fie folosită ca un pretext, situația este gravă! Când acești autodeclarați ,,unși” se poziționează pe o treaptă mai înaltă, situația este periculoasă, foarte gravă! Fugiți de acești șarlatani! Domnul Isus ne-a avertizat: vor veni mulți în Numele Meu... băgați de seamă!

Mă tot întreb cum de au reușit să aibă adepți care sunt gata să moară pentru ei și îi apără cu atâta orbire? Cum de apără minciuna și sunt gata să sfârtece tot în jur? Oare, pentru Hristos, ar fi gata să facă la fel? Mă tem că nu!

Ca să fim feriți de orice pericol, să citim Cuvântul, să rămânem la ce este scris, să filtrăm totul prin Biblia care ne este suficientă! Lăsați-i în pace pe cei care au descoperiri nocturne, vise și alte revelații mincioase! Nu vă lăsați intimidați de ,,blestemele” lor! Nu vă fie frică să-i demascați și să le predicați o Evanghelie curată! Confruntați-i cu Biblia!  Fugiți de pretinșii (autointitulații) unși ai Domnului, ei nu au nimic de-a face cu El! Au un  duh de înșelăciune, au un duh de ghicire, folosesc manipularea și rătăcesc pe alții, pentru că și ei sunt la fel de rătăciți! Pentru ca să fiți în siguranță, nu vă înhăitați cu ei, ci aprofundați-vă în Cuvântul care are autoritate! Veți fi feriți de orice pericol al derapajului spiritual! Istoria este plină de astfel de personaje dubioase!

Cercetați și îmbrățișați Cuvântul, lăsați-i pe visători să doarmă-n pace! Rugați-vă să se treazească la o pocăință sinceră și să vă ferească Dumnezeu de învățăturile lor eretice!

Pastor, Sorin Cigher  

12 februarie 2021