Știri interne Cursuri / Studii

Studiu Biblic Inductiv cu Florin Fodor la Biserica Diakonia Suceava

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Studiu Biblic Inductiv cu Florin Fodor la Biserica Diakonia Suceava
Sâmbătă, 21 mai, între 9.00 si 12.00, dăm startul cursului de studiu biblic inductiv. Profesor: Florin Fodor, Cluj Napoca.

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos:
 
Studiul Biblic Inductiv este o metodă de studiu prin care observăm în detaliu ce spune textul biblic, interpretăm, adică înțelegem ceea ce spune textul și aplicăm, adică înțelegem ceea ce ne cere textul biblic studiat să facem ca urmare a studiului.

Cursul se va desfășura în trei etape. În prima etapă ne întâlnim cu profesorul care va preda pe Zoom, sâmbătă 21 mai, între orele 9.00 și 12.00. Vom avea niște teme de făcut, apoi săptămâna viitoare, vineri și sâmbătă, profesorul va călători la Suceava și vom participa la curs fizic, în clădirea bisericii Diakonia. În a treia etapă ne vom întâni în 4 iunie, tot pe Zoom.

Avem nevoie de Biblie, un calculator de pe care să intrăm pe zoom sau măcar o tabletă (telefonul nu este o soluție, va fi dificilă vizualizarea prezentărilor). Avem nevoie și de notițele cursului tipărite care vor fi trimise către participanți după înregistrare.

Vă așteptăm cu drag!