O bizară, oribilă și șocantă operă de „artă”, afișată într-o sală a Summit-ului Forumului Economic Mondial de la Davos 2024, a devenit virală în urma încheierii summitului globaliștilor, care are loc anual în Elveția.
Tapiseria afișată apare într-un video postat de jurnalistul Larry Alex Taunton, care a intrat sub acoperire la summitul globalist și s-a infiltrat într-o sală de conferințe plină de elite care vorbeau despre Obiectivele de Dezvoltare Durabilă ale ONU.
În timpul discuției lor, pe camera lui Taunton apare „opera de artă”, cunoscută sub numele de Tapiseria Walthamstow, atârnată chiar pe peretele de lângă ei.
Fostul prim-ministru al Marii Britanii Theresa May a fost fotografiată pozând în fața tapiseriei după discuție.
Tapiseria Walthamstow este o pictură murală amplă creată în 2009 de „artistul” contemporan Grayson Perry. Tapiseria începe cu nașterea unui copil, cu viața acestuia reprezentând o călătorie de-a lungul unui râu de sânge, care se varsă în cele din urmă în gura diavolului, terminându-se cu moartea unui bătrân.
Vigilant Citizen scrie un comentariu bun cu privire la această „operă de artă” satanică:
„Încă o dată, mentalitatea reală, nefiltrată a FEM [Forumul Economic Mondial] este exprimată mai bine printr-o singură bucată de «decor» decât prin mii de cuvinte.
Iată o captură de ecran [dintr-o sală de] discuții de la Davos, în care a fost prezentă fostul prim-ministru britanic Theresa May:
De ce există o reprezentare a diavolului pe peretele din stânga?
Theresa May și prietenii ei discutau într-o cameră decorată cu Walthamstow Tapestry, o pictură murală mare creată în 2009 de artistul contemporan Grayson Perry.
Se întâmplă o mulțime de sminteli în acea tapiserie, dar, pentru a rezuma, ea înfățișează o femeie care dă naștere unui copil, a cărui dâră de sânge duce direct... în gura diavolului.
În fața diavolului sunt personaje asemănătoare celor Trei Magi. De asemenea: Este acolo Fecioara Maria în genunchi și Îl oferă pe Pruncul Iisus diavolului? Liderii noștri discută despre viitorul lumii în camere decorate cu o asemenea porcărie!
Pe tapiserie apar mai multe nume ale unor corporații reale precum Nestlé, Vodaphone, Nike, Microsoft și Glaxo Smith Kline. Se poate argumenta că opera de artă ar reprezenta un comentariu despre cum corporațiile și materialismul afectează fiecare aspect al vieții noastre și ne conduc la o existență păcătoasă.
Cu toate acestea, întrucât majoritatea acestor companii sunt de fapt reprezentate la Forumul Economic Mondial, această tapiserie capătă un sens foarte literal. Nu este un comentariu social, ci este un plan. Și sunt mândri de asta.”