Articole Devoționale / Motivaționale

„Multe fete au o purtare cinstită, dar tu le întreci pe toate”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
„Multe fete au o purtare cinstită, dar tu le întreci pe toate”
Azi se găsesc multe femei frumoase la chip, dar chipul este efemer, dragi tineri luați-vă soții dintre cele care au lumina lui Hristos pe chip, iar lumina aceea plină de farmec o dă bunătatea, pentru că Biblia spune, ceea ce face farmecul unui om este bunătatea lui (Proverbe 19:22). Dragi tinere luați-vă soți doar dintre cei care cunosc blândețea, pentru că doar aceia vor rămâne lângă voi indiferent de stresul și ispitele vieții.

Azi găsim multe femei frumoase la trup, dar trupul este efemer, așadar dragi tineri luați-vă soții dintre cele care au sufletul mai frumos decât trupul. Un trup fără prea mare strălucire în ochii de carne poate fi înfrumusețat cu o frumusețe interioară, dar când într-un trup frumos găsești prea târziu un suflet urât n-ai ce să-i mai faci. Nu ignorați defectele sufletești și comportamentul neadecvat de dragul unui trup frumos, când sufletul e hain ți se face silă de orice frumusețe trupească.

Azi găsim multe persoane care par frumoase, dar înăuntru sunt stricate, așadar nu te mulțumi cu un ambalaj frumos, pentru că in viață ceea ce contează este miezul, nu coaja. Coaja trece și nu te încălzește prea mult, dar in cele mai importante momente ale vieții ceea ce are greutate este interiorul omului. Un trup frumos nu ți se mai pare frumos când urlă la tine, te jignește și te umilește, atunci nu mai dai doi bani pe un trup frumos și cu siguranță ți-ai fi dorit un om iubitor și plin de înțelepciune, decât o carcasă frumoasă, dar plină de demoni și nu de Hristos. Pune preț pe omul interior și nu tolera indiciile ce-ți spun că poți alege greșit, căsnicia nu-i joacă, iar traumele unui divorț sunt mari. Alege înțelept, alege după standardele lui Hristos și fii un om după standardele Lui!

Cu prețuire,
Toni și Gabriela Berbece