Știri externe Articole Semnele vremurilor Mapamond Creștin

Un cuplu de homosexuali își dezlănțuie furia asupra unui creștin care le-a refuzat politicos servicii de nuntă

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Un cuplu de homosexuali își dezlănțuie furia asupra unui creștin care le-a refuzat politicos servicii de nuntă

Un cuplu gay care a început o conversație prin e-mail, ușor confuză, dar foarte politicoasă, cu proprietarul unui local de nunți din Tennessee, a mobilizat „sprijinul“ furiei unei gloate digitale împotriva proprietarului afacerii, după ce aceasta a precizat clar că nu organizează nunți pentru persoane de același sex, informează Isa Cox într-un articol Western Journal.

Jackie Daniel este proprietara localului de nunți Barn in the Bend, din Madison, Tennessee, situat deasupra unei ferme întinse pe 40 de acri, oferind priveliști superbe „în toate direcțiile“, potrivit site-ului web al afacerii, ce descrie locul drept „micul nostru paradis rural“.

Când cuplul de homosexuali Mike Gill și Coty Heaton au descoperit Barn în Bend, au considerat că este locul perfect pentru a-și ține propria nuntă și au stabilit o întâlnire pentru a vedea locația.

Un e-mail inițial transmis de Daniel preciza sub semnătură: „Organizăm doar ceremonii pentru căsătoriile între persoane de același sex“, ceea ce părea să fie argumentul final pentru cei doi bărbați.

Cu toate acestea, se pare că aceasta era o greșeală de tipar, iar Daniel, care a reascultat mesajul vocal lăsat de cuplu, și-a revizuit precizarea ce-i însoțea semnătura într-un alt e-mail în care a explicat că localul putea fi închiriat doar pentru nunți între persoane de sex opus.

„Nu sunt sigură, dar cred că m-ați sunat când eram în vacanță, săptămâna trecută“, a scris Daniel în al doilea e-mail, potrivit Yahoo Sports.

„Ați menționat că partenerul dvs. este un „el“? Dacă mă înșel, îmi pare rău“, a continuat ea, explicând că „nu a vrut să-i irosească timpul întrucât aici nu se organizează căsătorii între persoane de același sex“.

Ea a cerut clarificări pentru a continua cu programarea de vizitare a locației în cazul în care ar fi înțeles greșit. Fraza de după semnătură a fost corectată și acum specifica: „Nu organizăm ceremonii de căsătorie între persoane de același sex“.

„Am fost dezamăgiți, răniți și supărați“, a declarat Heaton pentru WKRN-TV. „Este 2021, cum poate să se mai întâmple așa ceva.“

Da, este 2021 – ceea ce înseamnă că, în loc să accepte iritat realitatea că nu are dreptul să folosească proprietatea privată a altcuiva pentru nunta sa gay doar pentru că Instanța Supremă a decis că poate să aibă o nuntă gay, el și partenerul său au apelat la furia mulțimii.

Potrivit Yahoo, „Prietenii, aliații și membrii comunității LBGTQ + au sărit în sprijinul cuplului, inundând paginile TripAdvisor și Yelp ale respectivului local cu recenzii de o stea.“

Acesta este un mod cu adevărat remarcabil de a caracteriza felul în care persoane furioase și extrem de intolerante, care au văzut o postare a cuplului pe Facebook cu privire la incident, au început să completeze recenzii aiurea pentru afacerea lui Daniel, ai cărui clienți nu au fost niciodată, mai mult ca sigur.

„Au refuzat plini de ură să susțină căsătoriile legale între ORICE tip de cupluri căsătorite, CETĂȚENI AMERICANI“, acuza o recenzie pe ton revoltat, potrivit Yahoo.

„Homofobie. Cheltuiți-vă banii în altă parte. Nu merită să facă nimeni afaceri cu ei. Chiar dacă nu sunteți homosexuali, nu le-aș da nici un cent. Nimeni nu vrea să sponsorizeze ura și discriminarea“, se preciza în alta.

„Ce ‘carte’ care promovează ura citești?“ sugerează o întrebare la listarea companiei pe Google, făcând probabil aluzie la Biblie (deși ne putem doar imagina de ce au simțit necesar să pună cuvântul „carte“ în ghilimele).

Dacă cineva ar deschide Biblia, ar descoperi că respectiva carte nu promovează ura, ci mai degrabă dragostea de neegalat a lui Hristos, care are puterea de a acoperi păcatele întregii omeniri. Însă Isus îi îndeamnă pe ucenicii Săi la sfințenie și, de asemenea, specifică clar că acest lucru nu include relațiile homosexuale sau promovarea lor.

Adică, serios, Yahoo Sports, în ce fel „susține“ cuplul respins această gloată furioasă, analfabetă din punct de vedere biblic, care formulează mesaje pline de ură și intolerante la adresa unui oarecare proprietar de afaceri?

Gill și Heaton nu au fost atacați violent, dați afară din casele lor, deposedați de venituri, intimidați, hărțuiți, nu li s-au adresat cuvinte vulgare… Vreau să spun că Daniel nu a fost deloc nepoliticoasă cu ei! Nu au pierdut absolut nimic altceva decât poate cele 15 minute necesare per total pentru a citi și a răspunde la aceste e-mailuri, confuze într-adevăr.

Reacția înglobează perfect sistemul de convingeri al „aliaților“ LGBT de stânga care par să creadă cu tărie că simpla existență a unei afaceri care refuză să organizeze nunți între persoane de același sex reprezintă un atac la adresa tuturor celor care ar spera să aibă ei înșiși o astfel de nuntă, iar aceasta este o convingere incredibil de periculoasă, care va provoca mult mai multă ură și intoleranță dacă i se permite să continue.

Pentru a înrăutăți lucrurile, Daniel a dat un răspuns plin de clasă la incident, în ciuda revoluționarilor culturali care i-au atacat afacerea din spatele siguranței confortabile a smartphone-urilor și laptopurilor lor.

„Îmi pare rău, dar am ales această politică datorită convingerilor mele religioase și numai din acest motiv“, a scris ea într-un e-mail incredibil de politicos și reținut, potrivit TMZ.

„Vă doresc tot ce e mai bun pe viitor, în tot ceea ce faceți“, a continuat ea grațios. „Văd că nu ați pierdut timpul în ceea ce privește recenziile și este dreptul dvs. să o faceți, așa cum și eu am dreptul să aleg ce fel de ceremonii organizez în localul pe care-l administrez.“

„De aceea există o mulțime de opțiuni pe piață și știu că veți găsi locația perfectă pentru dvs. și partenerul dvs.“, a conchis ea.

Așa arată toleranța și tipul concret de respect de care avem nevoie pentru a menține o societate cu adevărat pluralistă. Tu faci cum știi tu, eu fac cum știu eu, nu ne forțăm reciproc să ne încalcăm convingerile profunde, nu?

Greșit. Nu mai avem o societate pluralistă și nici nu vom mai avea vreodată dacă lăsăm să continue această tendință culturală îngrijorătare, de denigrare a tuturor celor care nu se încadrează perfect într-o anumită cutie ideologică.

Ceea ce este cu adevărat deranjant la exemplul de față nu este doar faptul că respectivii au simțit nevoia de a ataca afacerea, deoarece le-au fost refuzate serviciile, ci că un canal important precum Yahoo a îndreptățit cultura bolnavă și perversă a justiției mafiei digitale, care pretinde respectarea ideologiei progresiste de extremă stânga, alternativa fiind moartea virtuală provocată de echipa de execuție de pe rețelele sociale, în lipsa oricărui proces.

Afacerea lui Daniel are acum parte de recenzii care o creionează drept o fanatică plină de ură, dar ar fi avut la fel dacă afacerea ei ar organiza exclusiv nunți pentru persoane de același sex? Oare un cuplu hetero respins de un vehement militant LGBT ar fi primit de pe internet același „sprijin“ ca Gill și Heaton?

Și tu, și eu cunoaștem răspunsul la această întrebare.

Fiecare american ar trebui să aibă dreptul de a refuza să facă lucruri care le încalcă conștiința și cu toate acestea, în mare măsură, doar cei care nu sunt de acord cu ideologia seculară progresistă suportă consecințele ideii „de toleranță“ din epoca noastră modernă, care este orice numai toleranță nu.

Cultura noastră nu numai că refuză să tolereze convingerile proprietarilor de afaceri private, ci îi supune acestui tratament pervers, bolnav, agresiv și îl ascunde sub masca „sprijinului“ și „loialității“ față de comunitatea LGBT.

Atâta timp cât mulțimile furioase sunt tolerate, va domni intoleranța față de orice altceva decât religia curentă strict definită și vehement ideologică.

Este timpul să nu mai tolerăm gloatele „tolerante“ și să ne susținem fără rușine opiniile și dreptul nostru de a le avea.

Traducere și adaptare
Tribuna.US