Articole Semnele vremurilor

ECCE HOMO: Un Manual de Identitate

elefant.ro%20
evomag.ro%20
ECCE HOMO: Un Manual de Identitate

În plină epocă a științei și tehnologiei, Omul e pe cale să uite cine este.

În martie 2022, judecătoarea Kentanji Brown Jackson, nominalizată pentru Curtea Supremă a SUA, a fost audiată în Senatul de la Washington.

Între ea și senatoarea Marsha Blackburn a avut loc următorul dialog:

MB: Puteți defini cuvântul „femeie”?

KBJ: Dacă pot da o definiție?... Nu pot.

MB: Nu puteți?!

KBJ: Nu în acest context... Nu sunt biolog.

MB: Înțelesul cuvântului „femeie” este atât de neclar și de controversat încât nu îmi puteți da o definiție?

KBJ: Doamnă senatoare, în munca mea de judecătoare ceea ce fac este să rezolv dispute. Dacă există o dispută în privința unei definiții, oamenii aduc argumente, iar eu mă uit la lege și decid. Așa că...

MB: Faptul că nu îmi puteți da o definiție exactă despre ceva atât de important cum este femeia subliniază pericolele acestui tip de educație progresistă...

În urma audierii, Ketanji Brown Jackson, deși nu a putut răspunde „ce este femeia?”, a fost confirmată ca judecătoare asociată a Curții Supreme de Justiție a SUA.

Câteva luni mai târziu, în iulie 2022, în Comisia de Supraveghere a Camerei Reprezentanților a fost audiată Fatima Goss Graves, președinta Centrului Național pentru Drepturile Femeilor.

Între ea și reprezentantul Andrew Clyde a avut loc următorul dialog:

AC: Cu puțin timp în urmă, noua noastră judecătoare de la Curtea Supremă, Kentanji Brown Jackson, a fost întrebată ce este o femeie și a avut o problemă cu această definiție. De vreme ce sunteți președinta Centrului Național pentru Drepturile Femeilor sperăm că puteți defini pentru noi, în această comisie de audiere, ce este o femeie.

FGG: Ca președintă a Centrului Național pentru Drepturile Femeilor vă dați seama că rostesc frecvent cuvântul „femeie” în activitatea mea zilnică...

AC: OK, vă cer doar o definiție...

FGG: Eu sunt o femeie, așa mă identific. Mă întreb totuși dacă nu cumva îmi puneți întrebarea această și pentru că încercați să sugerați că persoanele care se identifică ca femei nu pot rămâne însărcinate. Cred într-adevăr că este foarte important să fim clari în această problemă, anume că sunt persoane care se identifică ca non-binare, cred că aproximativ 5% dintre tineri, care pot rămâne însărcinate...

AC: OK, am sperat că îmi veți putea răspunde la o întrebare care se învață la biologia în liceu, care afirmă că cromozomii XX și XY determină un bărbat și o femeie.

O judecătoare la Curtea Supremă de Justiție a Statelor Unite și o militantă pentru drepturile femeilor nu pot da o definiție a cuvântului „femeie”.

Să nu ne lăsăm înșelați: ambele sunt femei școlite, au făcut biologie la școală. La fel ca toată armata de activiști progresiști care au luat cu asalt scena publică în ultimii ani, ele ȘTIU ce este o femeie. Dar NU POT spune. Le interzice ideologia.

Acesta este blestemul. Ideologia a încălecat Știința, a pervertit-o și a transformat-o în Dogmă Religioasă.

Noua dogmă servește ca instrument de represiune pentru Poliția Gândirii, care îi marginalizează sau elimină din corpul social pe toți disidenții care se țin de Vechea Știință.

Interesant este că nu TOATĂ știința este pervertită de ideologie. Putreziciunea atacă mai ales – așa cum s-a văzut și în Plandemie - Biologia și Anatomia. Adică științele despre Viață și Om. Mai ales despre Om.

Pentru că Viața și mai cu seamă Omul sunt vârfurile Creației lui Dumnezeu.

Iar furtuna demonică, iscată de câțiva ani și care răvășește lumea, asta urmărește: să pervertească Creația. Și să distrugă Omul.

Asistăm la o luptă brutală. Pe Viață și pe Moarte. La propriu.

Pe acest câmp de luptă sălbatic, singurele arme ale Omului sunt Credința și Adevărul.

Editura Contra Mundum, o adevărată fabrică de muniție pentru Rezistență, a scos recent o nouă minune: un Manual de Anatomie din anul 1929. Un manual NORMAL, nepervertit.

Așa cum învățau odinioară, cu bună cuviință, la școală părinții și bunicii noștri. Într-un limbaj simplu, limpede și – mai ales – fără farafastâcuri ideologice.

Un asemenea manual este Apă Vie pentru copii, dar și pentru noi, ăștia mai bătrâni, cuprinși adesea de deznădejdi și neputințe. Ca un marcaj pe un traseu alpin periculos: te asigură că nu te-ai rătăcit, că ești pe drumul cel bun și îți dă puteri să mergi mai departe.

Manualul de Anatomie de la Contra Mundum este în primul rând un Manual de Identitate.

Ne (re)amintește CINE suntem.

PS: Cartea se poate comanda AICI.

www.activenews.ro