Anunțuri decese Mapamond Creștin

Pat Robertson a plecat în veșnicie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Pat Robertson a plecat în veșnicie!

Pat Robertson, evanghelist devotat și fondatorul CBN care a răspândit mesajul lui Dumnezeu către milioane de oameni, a murit la 93 de ani.

https://fxn.ws/3J3htEh

 

Pat Robertson, un mare om al credinței, un vizionar, un om cu convingeri, o adevărată legendă a plecat ieri la Domnul.

Un pionier în televiziunea creștină, viața și slujirea lui Pat Robertson au afectat milioane de oameni din întreaga lume.

Evanghelistul Roberston L-a acceptat pe Isus Hristos ca Domn și Mântuitor în anii 1950. Domnul a vorbit cu Pat și i-a spus să construiască o rețea de televiziune creștină pentru gloria Lui. Această chemare a lui Dumnezeu asupra vieții lui l-a determinat să înființeze Christian Broadcasting Network (CBN) în 1961, ceea ce a dus la crearea programului său emblematic, @the700club. Astăzi, CBN ajunge la milioane de telespectatori din întreaga lume. Dl. Robertson a fost, de asemenea, autorul a numeroase cărți și a fost fondator și CEO al Universității Regent. Dragostea lui de a ajuta oamenii și supunerea lui față de Domnul au făcut ca el să înființeze organizații de caritate precum Spitalul Zburător și Operațiunea Binecuvântare, care este una dintre cele mai de succes organizații de caritate din lume. Condoleanțe!

Sper și cred că Domnul va ridica și în generația noastră asemenea oameni ai credinței și de televiziune creștină în România.