Articole Actualitatea israeliană Semnele vremurilor

Peste 10000 de evrei din Rusia au emigrat în Israel de la începerea „operațiunii speciale”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peste 10000 de evrei din Rusia au emigrat în Israel de la începerea „operațiunii speciale”

„Vă voi scoate din mijlocul popoarelor şi vă voi strânge din ţările în care v-am risipit cu mână tare şi cu braţ întins şi vărsându-Mi urgia.” Ezechiel 20:34

Propaganda rusă nu folosește cuvântul război pentru atacarea Ucrainei.
Nu, ei îi zic „operațiune specială.”
Hai să-i zicem și noi așa.
De când a început „operațiunea specială” până acum, 6 iulie 2022, peste 300.000 de ruși au emigrat.

Majoritatea din ei conștienți de regimul de teroare pe care l-au părăsit, ei nu se bucură de calda primire pe care o au ucrainienii în Europa. De două ori oropsiți, acești emigranți ruși sunt cel mai adesea confundați cu agresorul de care și ei au fugit. Asta pentru cine se gândește la străini cu empatie.

Dintre acești 300.000 de ruși fugiți din țara lor, peste 10.000 sunt evrei ruși care au plecat în Israel. Dar aceștia au fost primiți bine. Alături de peste 20000 de evrei din Ucraina, iată că în 4 luni statul evreu a mai primit 30.000 de noi „olimi”, care au făcut „aliyah” doar în 4 luni.

Cam 250 pe zi, 10 evrei pe oră, un evreu la zece minute ajung în Israel.
Cuvântul lui Dumnezeu se împlinește sub ochii noștri.

Evreii pleacă unul câte unul, cum a zis profetul. „…iar voi veţi fi strânşi unul câte unul, copii ai lui Israel!” Isaia 27:12

Ieri, 5 iulie 2022, Agenția Evreiască din Moscova a primit un ordin de a-și înceta orice activitate. (Agenția Evreiască se ocupă în toată lumea de organizarea plecării în Israel a celor ce doresc.) De când a început „operațiunea specială” brusc doresc mult mai mulți, se răzgândesc. Îi mână frica, urgia, frica de urgie să meargă să-și depună documentele de emigrare.

Vă voi scoate, vă voi aduce, a dictat Dumnezeu profeților, nu veți „vrea” de bună voie.
Voi trimite sabia, foametea și ciuma după voi.

Aceste profeții se împlinesc și prin acest război absurd, chiar fratricid, pentru că Putin a atacat și a nimicit orașe majoritar rusești. Este un război fără nicio logică, în afară de cea profetică.

Dar cu certitudine Putin nu cunoaște profețiile, sigur n-a fost nimeni să-i zică „crezi tu în proroci împărate Putin?” Dacă le-ar cunoaște ar fi uimit că chiar el le împlinește.

De aceea se opune Putin profețiilor și a dat ordin de închidere a Organizației care se ocupă de emigrarea evreilor.

Ordinul va avea efect invers, când restricțiile se vor anula, un mare val de evrei va emigra.
De unde știu?
Istoria se repetă, exact așa au procedat cu evreii și comuniștii români, prin anii 50, ca Putin acum.
Naționalizare, restricții, interdicția emigrării și apoi au plecat în valuri. Urgie și aia.

Citiți aici dacă v-a scăpat, toate serialele legate de plecarea evreilor din România, prin comunism, tot o urgie lungă, cum cred eu că va fi și acest război, atât de lungă, până vor pleca toți evreii din Rusia și Ucraina în Israel.

Evreii sunt scoși prin urgii, iar această urgie a acestui război fără logică (ruso-rus) îi scoate dintre neamuri și-i duce în Israel pe evreii din Ucraina și Rusia (și Belarus).

E logic să urmărim că unde mai sunt evrei vor fi urgii, sau vor fi unele globale, nu știm de ce fel.

Întrebarea la care cugetul nostru trebuie să rămână este:


Vrem să urmărim acest fir logic al avertizărilor profetice și să trăim dedicați 100%, gând și faptă Planului lui Dumnezeu împlinit în Unsul Său (Hristosul Isus) la care avem acces și noi nemijlocit?

Sau ne fuge repede mintea la lucrurile lumii ca și cum n-am fi citit niciodată nici Biblia și n-am fi văzut la știri aceste împliniri și vom fi între cei mulți pedepsiți despre care se va spune: „și n-au știut nimic” ca despre cei din vremea lui Noe?

www.vesteabuna.wordpress.com