Știri externe Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ 40% dintre bărbații transgender sunt infectați cu SIDA

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ 40% dintre bărbații transgender sunt infectați cu SIDA
Săptămâna trecută Centrul pentru Controlul Bolilor din Atlanta (CDC) a publicat un raport, cu prilejul Zilei Internaționale Împotriva Transfobiei, conform căruia 40% dintre bărbații care se identifică a fi femei sunt infectați cu SIDA. [Link: www.cdc.gov]

Este un procent atât de strigător la cer încât cuvintele lipsesc pentru a exprima îngrijorarea, dar și frustrarea. Transgenderismul este o disforie, un produs al revoluției sexuale ale cărei consecințe costă miliarde de dolari pe an.

O disforie pe care societatea occidentală o încurajează și o facilitează. Una căreia parlamentarii caută să îi acorde multe drepturi și, din nefericire, în detrimentul oamenilor cu mintea întreagă și responsabili care spun "nu, nu pe banii mei, nu la copiii mei".

Astăzi vă dau informații noi și obiective pe care le puteți folosi să argumentați împotriva legii educației sexuale a dlui Iohannis: educația sexuală creează confuzie în mințile adolescenților (și nu numai), disforie sexuală, consecințe sociale negative imense (de genul celor de mai sus), și costuri financiare enorme care sunt puse pe spatele oamenilor responsabili, harnici, și prudenți. Adică pe spatele vostru!