Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Adevărul începe să iasă la iveală...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Adevărul începe să iasă la iveală...
Pandemia – experiment de control medical și politic al populației

La adăpostul legii ne-au mințit pe perioada pandemiei, ei, legiuitorii, elita Davos, politicienii, fie aleși (Iohannis) ori dictatori nealeși (Xi). Am suferit, am fost lipsiți de drepturi, am fost amendați. Am fost orfanii democrației și ai statului de drept. Orfanii tribunalelor care trebuiau să ne protejeze drepturile constituționale, dar au falimentat.

Din fericire, adevărul începe să iasă la iveală, dovedind că ceea ce am simțit pe vremea pandemiei a fost de fapt adevărat. Cărțile care dezvăluie minciunile elitei încep să fie publicate în număr tot mai mare. Luna trecută am recenzat cartea tânărului medic creștin Aaron Kheriaty, publicată în 2022, The New Abnormal - The Rise of The Biomedical Security State / Noua anormalitate: Ascensiunea statului siguranței biomedicale. [Ofer o recenzie a cărții: https://catholicexchange.com]

În comentariul de astăzi revin cu o altă recenzie, o carte publicată în această toamnă și pe care o citesc în aceste zile, The Big Fail, What the Pandemic Revealed about who America Protects and who it leaves Behind / Marele faliment: Ce a dezvăluit pandemia despre cei pe care America îi protejează și despre cei pe care îi lasă în urmă.

Autorii nu sunt niște conservatori furibunzi care fac spume la gură când vorbesc, ci „progresiști” care rar se intersectează cu opiniile conservatoare. Joe Nocera scrie pentru New York Times, ziarul care ne-a dezinformat și a proptit minciunile oficiale difuzate la nivel global de Organizația Mondială a Sănătății, iar Bethany McLean scrie pentru Vanity Fair, o publicație nu tocmai aliniată cu valorile creștine.

Recent, New York Magazine a publicat în secțiunea Intelligencer – una dintre cele mai citite pagini editoriale din America – un articol paralel care comentează mai multe argumente ale celor doi autori. Titlul articolului e scurt și spune tot ceea ce trebuie să știm – și ceea ce de fapt am știut pe vremea pandemiei: lockdown-urile / stările de asediu sau urgență au fost un experiment de control politic și medical al populației la adăpostul „științei false / fake science” și prin teroare, un experiment care în final a falimentat.

Titlul articolului vorbește de la sine: COVID Lockdowns Were a Giant Experiment. It was a Failure. A Key Lesson of the Pandemic / Lockdownurile COVID au fost un experiment gigant. Un faliment. O lecție cheie din vremea pandemiei. [Link: https://nymag.com]

Aflăm din carte că China comunistă a fost primul stat care a impus un „lockdown” în Wuhan, care a durat 76 de zile și s-a încheiat pe 8 aprilie 2020. Lumea occidentală a reacționat cu groază, iar OMS a reacționat la fel, numind lockdownul chinez o situație fără precedent în istoria sănătății. Ființele umane au fost izolate de-a lungul mileniilor când erau infectate, până când s-au însănătoșit ori au murit. Dar un lockdown al unui întreg oraș – de 11 milioane de ființe umane în cazul Wuhan, nu a mai avut loc niciodată în istoria cunoscută nouă.

În martie 2020, 50 de milioane de chinezi erau sub stare de asediu / lockdown. Chinezii au acceptat starea de asediu din motive de patriotism, înțelegând că era datoria lor civică și patriotică să stea închiși în casă ca să prevină extinderea covidului. În 2022 însă, au reacționat diferit când un alt lockdown a fost impus în Shanghai.

Alătură-te Alianței Renașterea Națională! Vă rugăm să alocați câteva secunde pentru a completa formularul de contact: https://aliantarenastereanationala.ro/contact
 
 
Peter Costea