Știri externe Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Cazul Coman contra României la CEDO

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Cazul Coman contra României la CEDO
Dl Relu Adrian Coman este "căsătorit" cu dl Robert Clabourn Hamilton. Cazul este bine cunoscut în România grație spațiului imens acordat lui în mass media. Vizibilitatea dlui Coman în spațiul mediatic e un alt factor al notorietății cazului. Se discuta la un moment dat și posibilitatea ca dl Coman să candideze ca "primul candidat homosexual român" pe listele USR la europarlamentarele din 2019.

Dl Coman s-a cunoscut cu dl Hamilton, un texan de culoare, pe vremea când dl Coman făcea studii universitare în New York. A devenit, în timp, consilier al europarlamentarei Monica Macovei, pe vremea când dna Macovei era vârf de lance al revoluției sexuale în Occident și în România.

După "căsătorie", dl Coman s-a izbit de realitatea impusă de Codul Civil al României: căsătoriile între persoane de același sex nu sunt recunoscute în România, indiferent de cetățenia "soților".

Ca atare, dl Hamilton nu a putut să-și obțină rezidența permanentă în România. În consecință, dl Coman a atacat Codul Civil din România și a pierdut. A urmat acțiunea dânsului la Curtea Europeană de Justiție, unde a pierdut din nou.

Iar acum încearcă la CEDO. Pe data de 8 februarie Guvernul României a fost înștiințat de acțiunea dlui Coman și va trebui să răspundă în timp de 12 săptămâni.

Anticipez că Guvernul actual, alcătuit din revoluționari sexuali, vor da un răspuns timid, ori se vor înțelege cu reclamanții. Dl Iohannis, USR, și ramura "progresistă" din PNL probabil vor face presiune asupra României să cedeze.