Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Debarasați-vă de Harry Potter! Citiți Călătoriile Pelerinului!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Debarasați-vă de Harry Potter! Citiți Călătoriile Pelerinului!
Scriam la începutul săptămânii despre Disney și modul în care produsele Disney sexualizează copiii. Din nefericire, mai toate producțiile literare și cinematografice de succes încep să fie relansate și să includă secvențe care promovează sexualitatea ți, în mod explicit, homosexualitatea.
Un nou exemplu peste care tocmai am dat este Harry Potter, un fenomen literar care aproape a devenit o nouă religie. Trecând prin casele românilor văd tot mai des cărțile lui Harry Potter și pe copiii lor citindu-le.

Atenționare: ultima versiune Harry Potter conține secvențe sexuale imorale. Din fericire, noua variantă a lui Harry Potter s-a împotmolit în marea buturugă care se numește China comunistă. China a interzis difuzarea în China a ultimei versiuni Harry Potter tocmai pentru că ea conține scene sexuale perverse. Hollywood s-a conformat și a cedat presiunii totalitarilor chinezi cenzurând scenele cu pricina. [Link: https://nypost.com]

Creștinii se află într-o mare dilemă: lumea care se pretinde creștină sexualizează copiii, iar totalitarii resping sexualizarea copiilor. Iar noi le respingem pe ambele: sexualizarea copiilor și totalitarismul.

Recomand părinților o alternativă la Harry Potter: Pilgrim's Porgress a lui John Bunnyan, un alt autor britanic, dar din Secolul XVII. Cartea descrie într-un stil captivant pentru copii tentațiile și bătăliile spirituale cu care creștinii se confruntă pe drumul lor spre Canaanul ceresc.

În 2019 cartea a fost transformată într-un film. Ofer un treiler de 2 minute care vă va încânta pe voi și pe copiii voștri. Urmăriți filmul în familie. Va fi un timp util și benefic pentru edificarea spirituală și fermecarea în sens pozitiv a imaginației copiilor voștri: https://video.search.yahoo.com
 
Dump Harry Potter / Debarasați-vă de Harry! Potter. Pick up Pilgrim's Progress / Citiți Călătoria Pelerinului!

Peter Costea