Puls misionar Mapamond Creștin

Călătorie misionară pe termen scurt în Kenya

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Călătorie misionară pe termen scurt în Kenya
Dragi colaboratori în lucrare,
Vă salutăm cu pacea Domnului și vă mulțumim că ne păstrați în rugăciunile dumneavoastră!

Prin harul Domnului suntem bine și Îi mulțumim Lui pentru credincioșia și grija ce ne-o poartă.

În perioada 02 martie - 16 martie 2024 vom face o călătorie misionară pe termen scurt în Kenya, la invitația fratelui Moses Kokoyo pastor al Bisericii Creștine după Evanghelie Fellowship Of Believers Kamulu Chapel din
Nairobi.

Scopul acestei călătorii este de a ajuta în lucrarea de zidire a bisericii locale și evanghelizare în Nairobi și împrejurimi. În mod concret, în această perioadă vom sluji în lucrarea cu adolescenții și tinerii în colaborare cu adunarea locală din Nairobi. Totodată vom organiza și întalniri cu surorile în care se vor implica sora Lidia Bucur (din adunarea creștină după Evanghelie din Mediaș) și sora Ioana Micu (din adunarea creștină după Evanghelie din Cluj Napoca).

De asemenea, vom face și ieșiri împreună cu frații localnici în zonele limitrofe capitalei si vom efectua lucrari de evanghelizare acolo unde acest lucru este posibil.
Pentru că această călătorie presupune costuri ridicate, iar cei din echipă vor să fie și o binecuvântare materială pentru cei din Kenya, aducem înaintea dumneavoastră și această nevoie financiară alături de solicitarea de a mijloci în rugăciune pentru acest proiect.

Vă mulțumim din inimă că ne sunteți alături în lucrarea Domnului din Kenya!

Cu dragoste în Domnul,
Cristi si Lidia Bucur alaturi de Ioana Micu

Donatii se pot face in conturile:
• Lei: RO76 RNCB 0318 0195 6408 0001 deschis la BCR Medias pe numele Bucur Stefan Cristian
• Euro: RO16 RNCB 0318 0195 6408 0014 deschis la BCR Medias pe numele Bucur Stefan Cristian