Știri externe Semnele vremurilor Mapamond Creștin

"Declarația Ezekiel" împotriva pașapoartelor de vaccinare, scrisă de 3 pastori baptiști, a fost semnată de peste 1.000 de lideri de biserici

elefant.ro%20
evomag.ro%20

Peste 1.000 de lideri ai bisericii și peste 7.000 de membri ai bisericii și enoriaşi au semnat o scrisoare deschisă către prim-ministrul Scott Morrison, care se opune implementării unui sistem de „pașaport de vaccin” în Australia, transmite caldronpool.com, informează Blaknews.ro.

Scrisoarea, denumită Declarația Ezekiel, a fost scrisă de trei pastori din Queensland, care au jurat să reziste cu pasiune oricărui sistem de certificat de vaccinare aplicat bisericii.
 

Timothy Grant din Biserica Baptistă Mount Isa, Matthew Littlefield din Biserica Baptistă New Beith și Warren McKenzie din Biserica Baptistă Biota au spus că au editat scrisoarea după ce a devenit clar că puțini oameni rezistă societății medicale cu două niveluri în curs de dezvoltare.

„O parte din mine așteptase ca pastorii sau liderii confesiuni mai experimentați și mai înalți din Australia să vorbească despre ceea ce se întâmplă”, a spus co-autorul, pastorul Littlefield. „Dar devenea clar că acest lucru nu avea să se întâmple în curând.”

„Știam că mulți creștini sunt confuzați de acest lucru”, a spus el. „Vor să știe ce gândesc pastorii. Atât de mulți oameni au auzit creștinii argumentând în apologetică că Biserica a făcut mult bine pentru societate, iar acum, când se întâmplă atât de multe, Biserica pare tăcută.”

Declarația prezintă cinci obiecții la introducerea pașapoartelor de vaccin în Australia.

  1. Riscul creării unei societăți neetice pe două niveluri;
  2. Povara suplimentară asupra unei societăți deja împovărate;
  3. Guvernul nu ar trebui niciodată să constrângă conștiința;
  4. Implementare arbitrară și știință discutabilă;
  5. Incapacitatea bisericilor de a exclude oamenii de la cult pe baza statutului lor medical.

Conform declarației, pentru mulți lideri creștini și enoriaşii lor, introducerea propusă a pașapoartelor de vaccin este o „propunere de nesuportat care ar produce consecințe teribile asupra națiunii noastre”.

Autorii notează că generația noastră nu este prima care se confruntă cu pașapoarte de vaccinare. În 1880, în timpul epidemiei de variolă, Abraham Kuyper, teolog creștin și prim-ministru al Olandei, s-a opus vehement implementării certificatelor de vaccin, avertizând: „Forma tiraniei ascunse în aceste certificate de vaccinare este la fel de reală ca o amenințare pentru resursele spirituale ale națiunii ca epidemie de variolă în sine ”.