Anunțuri decese Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Dragi copii Furdui, bunica voastră a plecat la Domnul...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Dragi copii Furdui, bunica voastră a plecat la Domnul...
Dragă Petru, Camelia și dragi copii David, Naomi, Estera, Natalia, Ruben, Albert și Lea.

Vremea lacrimilor pentru voi încă nu s-a terminat, dar fiți siguri că la vremea răsplătirilor, lacrimile voastre vor fi transformate în mărgăritare.

Mama și bunica Elena a apus aici, dar strălucește mai mult ca oricând în cealaltă viață.

Ne rugăm Domnului ca în aceste zile de jale să aveți pacea lui Hristos în inimile voastre, iar mângâierea care vine de la Duhul Sfânt să facă ca în despărțirea de mama și bunica voastră să aveți speranța vie a revederii.

În ultimile ei 232 de zile, această femeie simplă cu suflet cald a fost silită să bea un pahar amar pus în mâna ei slabă și obosită de către Jugendamt Bad Fallingbostel. Finalul ei poate fi rezumat în spusele despre Patriarhul Iacov: “cu durere îmi voi cobori bătrânețile în locuința morților”. Gen 44:29

Draga voastra mamă și bunică a fost mai prețioasă pentru cer decât pentru lumea aceasta stricată și nedreaptă.

"Scumpă este înaintea Domnului moartea celor iubiți de El" Ps.116:15

Dragi copii Furdui, bunica voastră a plecat la Domnul, dar v-a lăsat o uriașă moștenire: un nume bun, un exemplu de luptătoare și multe, multe amintiri care nu intră în mormânt. Ea a știut că viața este o luptă, iar modelul ei este demn să vă inspire în lupta pe care o aveți de înfruntat. Ea a fost o luptătoare, voi să-i călcați pe urme! Să nu vă dați bătuți, să nu vă lăsați descurajați de împrejurări și nici de intensitatea greutăților prin care treceți. Acum sunteți foarte departe de părinți și de bunici, dar vă asigurăm că lacrimile noastre se unesc cu ale voastre și vă înconjurăm cu rugăciuni și cu o dragoste fierbinte.

Fiți învingători în lupta voastră! Vine ziua când veți fi din nou împreună cu părinții, iar în ziua cea mare, ziua reîntâlnirii, vom fi pentru toată veșnicia cu Domnul și cu cei dragi care au plecat înaintea noastră. Nu va mai exista durerea despărțirii și nici ghearele Jugendamtului care să ne țină departe unii de alții.

Va iubim și plângem cu voi
Echipa de Susținere