Știri interne Anunțuri decese

Valentin Handra, șeful Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad, a plecat în veșnicie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Valentin Handra, șeful Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad, a plecat în veșnicie!
Valentin Handra, cel care a reparat și întreținut aparatele de ventilat necesare pe secțiie ATI Covid din Arad, a încetat din viață.
 

Încă de la începutul pandemiei, Valentin Handra, din postura de șef al Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad, s-a aflat în lina întâi în lupta cu noul coronavirus, el fiind responsabil cu întreținerea și repararea aparatelor de ventilat utilizate pe secțiile de ATI Covid ale unităților medicale din Arad.

Din păcate, Valentin Handra a fost diagnosticat pozitiv, în urmă cu trei săptămâni, cu COVID-19 și a contractat o formă severă a virusului, care, în doar câteva zile, i-a afectat teribil plămânii. A fost internat pe secția ATI, unde a fost intubat, potrivit aradon.ro.

După ultimul test negativ, Valentin Handra a fost transferat pe secția ATI non-COVID, dar, din păcate, plămânii lui nu au mai făcut față. Șeful Centrului Județean de Aparatură Medicală Arad și-a dat ultima suflare în chiar prima zi de Crăciun.

“Am pierdut un om deosebit, un coleg de nădejde, alături de care am lucrat în primul val al pandemiei la repararea aparatelor de ventilat. A fost ani la rând coordonatorul Centrului Județean de Aparatură Medicală, un om de un profesionalism desăvârșit, apreciat de toți cei cu care a intrat în contact, de-a lungul activității sale. Este o pierdere imensă, tot sistemul medical arădean îi este recunoscător pentru implicarea sa și ne exprimăm regretul profund că nu-l vom mai avea alături de noi. Sincere condoleanțe familiei și celor apropiați!”, este mesajul transmis de Dr. Horea Timiș, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Arad.

wwww.stiripescurt.ro

 
Cu durere în suflet dar cu speranța revederii vă anunțăm că fratele Vali Handra a plecat în veșnicie.
Serviciul de priveghi va avea loc în data de 26.12.2020, ora 20:00, la Casa Funerara Kuki - Gradiste.
Ne rugăm ca Dumnezeu să mângâie familia îndoliată.
 
Biserica Creștină Baptistă Speranța Arad