Articole Devoționale / Motivaționale

Florin Ianovici ◉ Răul bate la ușă cu furie...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Florin Ianovici ◉ Răul bate la ușă cu furie...
Predicții

Răul zilelor ce vor veni va fi atât de agresiv și impredictibil că singura șansă este o ancoră care să îți ajute, să nu îți fugă pământul de sub picioare. Doar ancora credinței te va ajuta să nu te ia valurile și vântul furtunii și să te arunce în stânci ascunse.

Răutatea care va veni va aduce tulburări ca o undă de șoc care va destabiliza pe mulți. Deși răul va fi făcut prin oameni, neomenescul răutății va clătina pe mulți. Singura șansă va fi constanța bunătății lui Dumnezeu care va da minții echilibrul de a nu se pierde sub asaltul cruzimii semenilor.

Doar cel ce va cultiva în minte și în suflet prin rugăciune și hrănire cu biblia bunătatea lui Dumnezeu, doar acela nu se va clătina, nu va fi doborât.

E nevoie de provizii masive de Cuvânt și de rugăciuni adunate ca să nu fim mințiți de cel rău cu privire la natura și caracterul lui Dumnezeu care va rămâne mereu credincios în bunătatea Sa.

Nu știu ce ni se lua deși cred că ghearele celui viclean vor dori să apuce orice lucru bun al vieții noastre. Important este însă dacă vom rămâne în brațele protectoare ale lui Dumnezeu.

Ascultarea de Dumnezeu va fi singura armă viabilă care ne va ocroti de sfâșierile pe care diavolul vrea să ni le facă. Doar rămânând în brațele lui Dumnezeu nu vei fi smuls de cel rău.

Răutatea care se revarsă deja peste oameni va șterge reperele morale, va destrăma prietenii vechi, va pune sub semnul întrebării toate cuvintele, gândurile și faptele celui de lângă noi.

Neîncrederea, bănuiala vor fi ca niște răni deschise care nu pot fi vindecate. Va fi esențial să ne lipim de omeni sfinți, înțelepți, echilibrați care să acționeze ca o contragreutate în dezechilibrul masiv care va veni în relația cu semenii. Acum e momentul sudării unor prietenii trainice și investiției în părtășii sfinte.

Una dintre cheile care se vor dovedi decisive în lupta cu valul de răutate ce se va abate peste noi este construirea altarului familie. Altarul înseamnă rugăciune, sfat, susținere întru mântuire. Diavolul ne-a furat mințile cu mortarul, etajele, mobila , hainele, ca să ne fure puterea și timpul de a zidi altarul casei. Locul unde va coborî Dumnezeu va fi altarul familiei care îl cheamă.

Adunările au fost îngenuncheate prin festivism , zgomot și zarvă, etalarea cultului personalității și cel rău va folosi dezamăgirea celor ce vin la slujbe ca să nimicească orice încredere în Biserică, ca să facă din credință un rebut gata de aruncat la gunoi.

Se va vorbi pe toate drumurile de spectacolul ieftin din biserici, se va vorbi despre răutatea celor care merg la biserică, toate orchestrate cu viclenie ca să aducă lehamite și renunțare din partea celor care mai au o nădejde în a merge la slujbele bisericii.

Puținii slujitori care mai sunt vor duce lupte cumplite de a păstra calea credinței. Vor fi presiuni enorme de a ceda părtășia găștii, de a ceda rugăciunea calmantelor, de a ceda Cuvântul ratingului, dar cine va răbda până la capăt va străluci ca stelele.

Răul bate la ușă cu furie.
Aude cineva?

Glasul Duhului se aude: ‘Iată mirele, ieşiţi-i în întâmpinare!’"
Aude cineva?

Florin Ianovici