Știri interne Apeluri pentru ajutorare

Nicolae Geantă: Ajută pe David să aibă din nou casă de Crăciun!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Nicolae Geantă: Ajută pe David să aibă din nou casă de Crăciun!
 Îl cunosc pe David de câțiva ani. Un conducător de biserică smerit, sensibil, plin de blândețe și cu o inimă largă cât Pacificul. Fiecare cuvânt care-i iese din gură e măsurat cu grijă. Gândit. Și plin de dulceață. Am discutat un snop de subiecte împreună și nu l-am auzit niciodată cârtind, niciodată vorbind ceva de rău, niciodată nemulțumit (Chiar și-atunci când oamenii i-au întors spatele). Dar l-am văzut/auzit plângând la predici, la rugăciune, muncind la câmp... Rostind doar atât: „Domnu-i bun!”. Aș putea să scriu un tom întreg despre istoria acestui bărbat cu 11 copii (din care 7 încă necăsătoriți), alergător ca o furnică și o bunătate ca regele căruia îi poartă numele. Adică bunătate ca a lui Dumnezeu. Însă durerea mea este alta…

Zilele trecute lui David i-a ars casa! O explozie de la o centrală abia montată și flăcările i-au distrus agoniseala de-o viață. Dar nu doar casa i s-a făcut scrum, ci și toate anexele gospodărești. Grajdurile lungi de zeci de metri, pline de baloți și de fân. Pentru că David este agricultor. Pompierii nu au putut să stăvilească limbile de foc înalte de peste 10 metri. Și nici nu te puteai apropia sub 50 de metri distanță. Parcă în dimineața de 1 decembrie, acasă la David se dezlănțuise Apocalipsa! După ore întregi de război cu focul incomensurabil și ucigaș, în gospodăria diaconului botoșănean au rămas munți de cenușă și de lemn ars.

Știu că de fiecare dată când v-am abordat în probleme ce nu le pot rezolva decât cu dvs ați acționat peste așteptări. Căci Dumnezeu lucrează surprinzător. De aceea îndrăznesc din nou cu acest apel: haideți să dăm o mână de ajutor lui David să-și construiască din nou o casă! Pentru că e iarnă. E frig. Și împreună cu soția și cei 7 copii au nevoie de un acoperiș! Fiecare donație contează! Știți, oceanul are miliarde de metrii cubi de apă. Dar... toată e strânsă din picături de ploaie.

Ne dorim ca David să poate avea până la Crăciun o casă! Se poate, cu Domnul nu există imposibil. Cine vrea să doneze îi atașăm mai jos conturile sale personale deschise special în aceste zile amare:

DAVID ASLAM (comuna Roma, județul Botoșani). Ambele conturi sunt deschise la CEC Bank, sucursala Botoșani.

cont de lei – RO27 CECE BT 0102RON 0114164

cont în euro – RO26 CECE B 000B2EUR 1231743

(A trebuit să ducem grea muncă de lămurire cu David ca să se lase ajutat de oameni. Zicea că îi este „tare rușine” (de aceea apelul meu vine abia după câteva zile). Dar eu știu că mâinile lui Dumnezeu suntem tocmai noi! Și mai știu că mâinile acestea sunt mereu neobosite).

Vă mulțumim frumos! Dumnezeu să vă binecuvânteze! Cu protecția Sa și mântuire veșnică! 

Nicolae Geantă