Anunțuri decese Diaspora Română Creștină

Pastorul Linus Mocz-Richter a plecat în veșnicie!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Pastorul Linus Mocz-Richter a plecat în veșnicie!
Cu profundă durere în suflet, comitetul bisericii vă aduce la cunoștință că astăzi, în jurul orei 10:00, păstorul bisericii Elim din München, fratele Linus Mocz-Richter și-a terminat alergarea pe acest pământ și a plecat să se întâlnească cu Dumnezeu, Cel pe care l-a iubit și slujit toată viața.

Toți cei care l-au cunoscut și apreciat au posibilitatea de a participa la serviciul de priveghi care va avea loc la biserica Elim din München în data de 22.08 începând de la ora 18.

 

O noua zi s-a incheiat, insa ea ramane diferita de toate celelalte. Dupa ora pranzului a inceput sublim sa ne aduca o veste care ne-a surprins pe fiecare, de incheierea calatoriei pe acest paman a fratelui Pastor Linus Mocz Richter. Am avut ocazia sa slujesc impreuna cu el, in diferite situatii si forme de slujire, mi-a ramas in inima ca un om puternic, daruit, consecvent, dedicat si statornic înaintea lui Dumnezeu. Un slujitor de la care ai avut ce sa inveti, având în vedere ca era preocupat sa motiveze tot mai mulți tineri în slujire. Astăzi misiunea lui s-a încheiat, însă preda mai departe ștafeta... Ceea ce putem face in aceste clipe este sa fim alaturi de sora Laura, sotia lui, copii, intreaga familie largita si de Biserica Elim Munchen. Doresc ca Dumnezeu sa mangaie inima vostra si sa va intareasca in aceste momente de durere. Avem credinta ca intr-o zi ne vom revedea ! Dumnezeu sa lase mangaiere. Amin