Articole Opinii Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Creștinii "progresiști" s-au săturat de domnul Biden

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Creștinii
"Evangelicals for Biden", un grup de creștini "progresiști", a transmis dlui Biden o notă în care își exprimă "surprinderea" și "dezamăgirea" că Administrația lui intenționează să aloce fonduri din bugetul federal pentru finanțarea serviciilor de avort din fonduri publice atât în Statele Unite, cât și în țările sărace. [Link: www.twitter.com]

Grupul e aparent frustrat și pentru că majoritatea creștinilor "progresiști" din Congres (adică democrații) au sprijinit cu votul lor inițiativa dlui Biden.

În anii 80, Administrația dlui Reagan a adoptat, cu sprijinul ambelor partide politice, o politică care interzice finanțarea avorturilor în străinătate din fonduri americane. Luna trecută, Congresul, majoritar democrat, a votat să respingă politica Administrației Reagan. Soarta politicilor pro-avort a dlui Biden, însă, rămâne incertă în Senat.
Creștinii care l-au votat pe dl Biden nu sunt "progresiști", ci naivi, neinformați ori dezinformați și dezorientați. Din nefericire, putem spune același lucru și despre mulți creștini din România. Votăm partidele care din start ne spun că nu sunt de acord cu valorilor noastre și susțin anti-valorile Administrației Biden.