Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Peter Costea ◉ Dezaprobăm violența LGBT împotriva creștinilor și lăcașurilor de închinare

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Peter Costea ◉ Dezaprobăm violența LGBT împotriva creștinilor și lăcașurilor de închinare
Întreaga Românie a fost șocată de știrea zilei de ieri, 19 martie, cât și de imaginile transmise, care dovedesc violența comportamentului "minorităților sexuale". Violența "minorităților sexuale" este un subiect tabu pentru mass media. Suntem obișnuiți cu agresiuni verbale la adresa noastră din partea "minorităților sexuale", și cu o mass media care nu alocă spațiu punctelor noastre de vedere și care ne disprețuiește.

Violența "minorităților sexuale" nu este un fenomen nou. Mișcarea pentru drepturile "minorităților sexuale" a început, de fapt, prin violență. Toată lumea știe de incidentul Stonewall din New York care e creditat cu declanșarea mișcării pentru drepturile persoanelor LGBT.

Extremiștii violenți LGBT au învățat de la extremiștii LGBT care își exprimă agresivitatea prin cuvinte, nu violență. Din nefericire, suntem și noi, în România, confruntați cu violența de acest gen.

De-a lungul anilor grupurile LGBT din România au dat în judecată, cât și la CNCD, persoane de bună credință care se opuneau agendei LGBT. Îi acuzau de homofobie ori ca incitare la ură și violență. De nenumărate ori au câștigat, iar amenzile nu au fost tocmai neglijabile.

Nu se cunoaște în România un incident în care creștinii să fi agresat ori vandalizat clădirea ori biroul unui grup LGBT. Ieri, însă, s-a produs tocmai inversul. De acum, mass media nu mai poate să tacă: mișcarea "minorităților sexuale" se implică și în acțiuni violente care trebuie cunoscute.

Din când în când menționez astfel de incidente. Luna trecută un grup LGBT a revendicat incendierea unei biserici baptiste din Los Angeles. Am discutat incidentul atunci.

Violența „minorităților sexuale” însă nu este limitată doar la SUA ori România. Când, cu luni în urmă, Polonia a legiferat restricții pentru avort, grupuri pro-avort și pro-minorități sexuale au incendiat biserici, au vandalizat lăcașuri de închinare în diverse locuri din lume, inclusiv în îndepărtatul Chile. [Link: www.angelusnews.com]

Feministele au acționat la fel, vandalizând biserici în Argentina. Recent, un grup de avortiști au invadat un lăcaș de închinare catolic din Ohio și au blocat slujba.

Asistăm la globalizarea violenței minorităților sexuale, a feministelor și a altor curente extremiste împotriva bisericilor și a persoanelor tradiționale. Inscripțiile de pe pereții bisericii din București dovedesc acest lucru. Ele sunt identice cu cele din alte țări: Be Gay, Do Crime, BLM.

Dl Iohannis poartă culpabilitate pentru acest incident. A facilitat și încurajat dezvoltarea unui extremism LGBT autohton. Lui îi arde de educație sexuală, îndoctrinare în ideologia de gen, și de demonizarea creștinilor "fanatici" care se opun acestor extremiști. Verbal, nu prin violență. Gândirea dlui Iohannis e pe dos. Nimeni nu poate susține de bună credință că dânsul, dând apă la moară, nu este responsabil pentru radicalizarea în creștere a comunității minorităților sexuale din România.

Dragi români: aveți un motiv în plus pentru a cere cu tărie parlamentarilor să nu impună educația sexuală în România. Agresorii bisericii din București sunt rezultatul îndoctrinării în LGBT-ism și educație sexuală.