Articole Actualitatea israeliană

Podcast ”Călător în Țara Sfântă”: Episodul 38 - Ierusalim - muzee, istorie și 70 de ani de la înființare

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Podcast ”Călător în Țara Sfântă”: Episodul 38 - Ierusalim - muzee, istorie și 70 de ani de la înființare

În episodul de astăzi continuăm cu Ierusalim - muzee, istorie și 70 de ani de la înființare (la momentul înregistrărilor acestui episod, se sărbătoreau 70 de ani de la înființarea Statului Israel). Bun venit la Ierusalim - oraș din regiunea istorică Palestina considerat oraș sfânt pentru iudei, creștini dar și musulmani. Ierusalimul este considerat în zilele noastre cel mai mare oraș din Israel și din regiunea Palestinei istorice. Este un oraș cu o istorie zbuciumată care s-a extins din a doua jumătate a secolului al 19-lea în afara zidurilor cetății vechi mai cu seamă în partea de vest.

Muzeul Israelului a fost fondat în anul 1965 ca muzeu național al statului. Situat în Ierusalim. nu departe de clădirea knesset-ului, acesta adăpostește numeroase colecții de arheologie biblică, iudaică, etnografie, manuscrise rare, sticlă antică și sculptură.

Muzeul Friends of Zion (Prietenii Sionului) a fost deschis în 2015 în inima Ierusalimului cu ajutorul a mii de susținători ai Israelului din întreaga lume, de prieteni ai acestei țări.

Detalii aici: Podcast ”Călător în Țara Sfântă”: Episodul 38 - Ierusalim - muzee, istorie și 70 de ani de la înființare

Aceste înregistrări audio sunt ✨ profesionale, înregistrare direct în Israel și în Iordania printr-o colaborare profesională cu ✨ Radio Vocea Evangheliei Sibiu & ✨ Oxentia Tourism cu dedicare și mult suflet. Dacă dorești și visezi să ✈️ călătorești în Țară Sfântă, Israel, îți recomand să ascultați fiecare episod din cele 100 disponibile. Și da, așteptăm ❤️ să te vedem pe lista următorului pelerinaj pe urmele Domnului Isus Cristos în Israel și Iordania!

Abonează-te la canalul nostru YouTube | www.youtube.com/OxentiaTourism

Website | www.oxentiatourism.com

Blog | www.oxentiatourism.com/blog

Twitter | www.twitter.com/Oxentia_Tourism

 

Cu aleasă prețuire,

Oxentia Tourism - ghidul de succes în calatoria ta

Principiile Oxentia Tourism: Siguranța, Calitatea, Încrederea

Viziunea Oxentia Tourism: Ne dorim să fim ghidul de succes în călătoria ta plină de experiențe frumoase

www.oxentiatourism.ro | www.oxentiatourism.com |Galerie foto