Articole

Pro TV: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani, alături de sora ei mai mică. „Ne-am decis”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Pro TV: Laura Bretan, botezată în biserică la 19 ani, alături de sora ei mai mică. „Ne-am decis”
Născută într-o familie penticostală, Laura Bretan a primit taina Botezului la vârsta de 19 ani. Ritualul a avut loc la Biserica Betania din Chicago, iar la ceremonie au participat peste 100 de persoane.
 
Un astrolog ucrainean, previziuni sumbre pentru Vladimir Putin, după ce acesta a intrat în izolare

Laura Bretan și sora ei mai mică, Estera (15 ani), au primit Botezul la 12 septembrie, în cadrul unei ceremonii care a fost transmisă live pe YouTube. Evenimentul a fost găzduit de Biserica Betania din Chicago, locul frecventat de tânăra soprană.

Fiind născută în credința penticostală, Laura Bretan a fost botezată la vârstă adultă. La cultul penticostal, credința în Dumnezeu trebuie mărturisită, iar acest lucru nu se poate face când ai câteva luni de viață.

Botezul în apă în Biserica Penticostală are loc în momentul recunoașterii lui Iisus drept fiul lui Dumnezeu și a sacrificiului său pe cruce.

Azi am decis să-l urmez pe Iisus pentru tot restul vieții. Aș vrea să le mulțumesc părinților pentru că au fost de acord cu decizia mea, membrilor familei, prietenilor, liderilor Bisericii. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți”, a spus Laura Bretan într-un clip video.

Continuarea pe www.protv.ro