Articole

Sali Sabri ◉ Închideți-vă telefoanele și îmbrățișați oamenii frumoși de lângă voi!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Închideți-vă telefoanele și îmbrățișați oamenii frumoși de lângă voi!
M-a întrebat elegant dacă se poate așeza pe scaunul gol de lângă mine. Am dat din cap. Mi-a părut rău că l-am lăsat, în secunda doi. Mirosea rău. Rău de tot. Eu îl citeam pe Tozer, pe telefon. M-a luat amețeala și nu știam dacă mi se trage de la înțelepciunea lui Tozer sau de la mirosul omului de lângă mine.
Și-a scos telefonul simplu, cu butoane, și se tot uita pe el. Simțeam ca voia să-mi spună ceva, așa că l-am lăsat pe Tozer și am băgat telefonul în buzunar. A simțit disponibilitatea mea și m-a întrebat: "Auzi, tu ești părintele de la baptiști?" "Eu-s", i-am zis. Mi-a spus că lucrează la salubrizare și că a venit direct de la muncă. Are șase copii și o soție bolnavă. Avea nevoie să vorbească cu cineva.
Mi-a cerut să mă rog pentru el la biserică. N-am așteptat până la biserică și m-am rugat pentru el acolo pe loc, de față cu alții. L-am luat în brațe și i-am spus că e un om normal. Am câștigat un prieten!

Am văzut multe haine de firmă care n-aveau oameni în ele. Azi am văzut haine murdare care erau pe un om curat! Așa ceva nu întâlnești pe face-book. Viața e frumoasă. Închideți-vă telefoanele și îmbrățișați oamenii frumoși de lângă voi.
Sali Sabri