Articole Caritate

Sali Sabri ◉ Zilele astea, și eu ca noul guvern, am "zădărnicit" combaterea răspândirii noului virus...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Zilele astea, și eu ca noul guvern, am
Un excavator furat din Suedia, a fost găsit în comuna Castelu, la câțiva km de Medgidia. De furat nu cred că a fost greu, întrebarea mea e cum l-au adus din Suedia la Medgidia? Mita strică inima oricărui om care nu-L cunoaște pe Dumnezeu. Altă explicație nu văd.
Zilele astea, și eu ca noul guvern, care nu cred că va dura un an, am "zădărnicit" combaterea răspândirii noului virus. Am strâns cateva zeci de copii cărora le-am dat cadouri. Am colindat cu tinerii noștri la Kaufland că acolo nu este virus.
Am înțeles că și frații mei de dincolo de pod au cam zădărnicit și ei combaterea. Au avut un concert de colinde și a fost arhiplină biserica. Dacă la aceeași oră nu aveam și noi un plan de zădărncire în Ali-Baba (unde într-o clădire mică, s-au strâns cateva zeci de musulmani să asculte Evanghelia), aș fi plecat si eu să-i ascult. "Sectanții" ăștia îi copiază pe majoritari pentru că și ei, majoritarii, fac cam la fel dacă nu și mai și.
Sărbătorile din anul ăsta nu mi se par mai diferite față de ultimii ani. Kauflandul e plin, mallurile la fel, agitație peste tot. Singura diferență e masca.
Prin ajutorul prietenilor mei, și anul acesta binecuvântăm câteva sute de suflete cu alimente, dulciuri, lemne, sobe, etc. Dar cea mai mare binecuvântare este aceea că putem vesti Nașterea Mântuitorului în zeci și sute de case, în forme diferite!
După ce am împărțit cadouri unor copii amărâți, unul dintre copii avea lacrimi în ochi. Am reușit să-i smulg câteva cuvințele: "Plâng de bucurie, nenea. Plâng că am primit și eu ceva bun. Acum cateva luni a murit mama și credeam că nimic bun nu mi se va mai întâmpla anul ăsta". Are 11 ani.
 
Sali Sabri