Articole

Sali Sabri ◉ Lumea a luat-o razna...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Lumea a luat-o razna...
1. Pentru că a nins și la Medgidia, în cele din urmă, am făcut și noi om de zăpadă. Fetițele mele mi-au spus că pe lângă morcov, trebuie să-i punem și o mască omului de zăpadă. Eu le-am spus să-i punem două măști pentru că așa ne-a spus domnul Fauci. Noi îl iubim pe domnul Fauci "că ca el numai găsim". Și le-am mai spus fetițelor mele că măștile omului de zăpadă musai să fie N95 că așa ne-au spus cercetătorii de la Harvard.

2. Au închis tot județul la noi pentru o amărâtă de zăpadă. Nu știu dacă zăpada asta are 10 cm. M-am gândit să-mi cumpăr niște utilaje și să-mi fac o firmă de deszăpezire pentru că guvernanții județului au grijă de astfel de băieți. Visez și eu, e gratis!

3. LGBT-UL a mai scos o nebunie din visteria inimii lui. În America, niște militanți ai acestei organizații draconice, discută ca bebelușii să nu mai fie numiți "babies" ci "theybies". Argumenta o doamnă că nu este corect ca unei fetițe de 4 anișori să-i spui că "you are a little princess" pentru că ea, fetița, poate alege să fie un băiețel. Ăștia-s duși cu avionul lui Țiriac. Pe cuvânt.

4. În imensa-mi nepricepere, am impresia uneori că domnul Gigi Becali este mai ușor de crezut atunci când spune că ivermectina e mai bun decât pfizer. Măcar domnul Becali rămâne credincios stilului cu care s-a consacrat, cei de la OMS o țin într-o continuă ambiguitate din martie 2020.

5. Societatea în care e trăim e coruptă! Lumea a luat-o razna. Nici nu mai știi în cine sau în ce să mai dai crezare. Rămâne, totuși, cum a stabilit Tata de la început. Ne-ncredem în EL și mergem înainte pentru că înainte era mai bine.

Sali Sabri