Articole

Sali Sabri ◉ Prea puțini păstori mai miros a oaie. Mai există păstori care să-și dea viața pentru oi?

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Prea puțini păstori mai miros a oaie. Mai există păstori care să-și dea viața pentru oi?
"Eu sunt Păstorul cel bun. Păstorul cel bun îÈ™i dă viaÅ£a pentru oi"

Am devenit manageri, ne-am oficializat, ne-am construit birouri, suntem care de mai care mai vizionar, dar nu prea mai avem inimă de păstor! Prea puțini păstori mai miros a oaie.
 
Au început să conteze mai mult proiectele decât oamenii! Contează mai mult laicurile decât strângerile de mână È™i privitul în ochii mieluÈ™eilor.
 
Ne-am organizat ca partidele politice, ne-am focalizat pe clădiri, ne-am luat staÈ›ii cu mulÈ›i decibeli, ne-am updatat camerele de filmat È™i adorăm onlineul mai mult decât pe sora Maria care aÈ™teaptă de câteva luni bune să ia È™i ea cina.
 
Răspundem greu la telefon dând impresia de oameni ocupaÈ›i, dar nu ne mai ocupăm de oile noastre.
 
Am aÈ™ezat caprele în conducerea adunării, că cică pe duÈ™mani trebuie să-i È›ii aproape, si astfel neglijăm pe cei cu adevărat capabili de slujire.
 
Îmbătrânim la amvon È™i tragem cu dinÈ›ii de scaune. Pe cei cu potenÈ›ial îi îndepărtăm rapid pentru că sunt un real pericol.
 
Ne batem pe funcții și furăm pești din alte acvarii pentru a crește la număr.

Aș putea să scriu mai multe, dar mă abțin. Mă abțin și mă rog!
Mai există păstori care să-È™i dea viaÈ›a pentru oi? Da, dar prea puÈ›ini. Și nu-i găsim nici pe face-book, nici pe online, îi găsim pe tarlale cu toiagul în mână păscând oile!