Articole

Sali Sabri ◉ Și ăștia "mari și populari" pică uneori...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Sali Sabri ◉ Și ăștia
Frații Los Angeles și Mc Donald au fost arestați. Sora lor, Barcelona, e și ea arestată! Semn că și ăștia "mari și populari" pică uneori. Sperăm!

Vladimir Putin este cel mai mare ctitor la Sfântul Munte Athos şi la Ierusalim, iar românii îl văd ca „răufăcător”. „Nu-i negru” cum îl prezintă mass media, susţine ÎPS Teodosie.

Io zic că Erdogan e mai mare decât Putin pentru că a construit o mosche cum rar vezi în lumea islamică. Teodosie greșește.
 
Consilierii galbeni din orașul nostru au votat sponsorizarea unui eveniment cultural din localitate cu cel puțin cinci sute de mii de euro din bugetul local. Le-am spus că greșesc, că Medgidia este una dintre cele mai sărace orașe din România. I-a durut în cot. Psd-ul e de vină. Mi-e dor de Iohannis.

Duminică, o femeie de 83 de ani, de la noi din biserică, mi-a dat 50 de lei pentru cantina bisericii noastre de unde hrănim zilnic 100 de orfani și văduve din orașul nostru. Ea nu are nici "nume mare", este apolitică, nu-l iubește nici pe Putin, nici pe Biden. Ea îl iubește pe Hristos!

Sali Sabri