Articole

Tony Berbece ◉ “Domnule Toni, mi-au furat catalizatorul!”

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Tony Berbece ◉ “Domnule Toni, mi-au furat catalizatorul!”
Am fost la service sa văd care mai e starea mașinii mele (e la reparat), însă l-am întâlnit pe patronul servisului foarte supărat. Mi-a spus ca a parcat mașina mea in locul mașinii lui, iar pe a lui a pus-o pe alt loc. Însă niște hoți au venit si i-au furat catalizatorul (domnul sa-i salveze pe toți hoții de catalizatoare). Mi-a spus: “Domnule Toni, aveți mare noroc, dintre cele doua masini, hoții au ales-o pe a mea!”

Însă când am deschis portbagajul mașinii mele, primul lucru care s-a văzut a fost o Biblie. Atunci am luat Biblia în mâna si i-am spus: “Domnule, n-a fost noroc, ci Tăticul Ceresc mi-a protejat mașina prin îngerii Săi!” I-am mai spus că noi nu suntem la voia sortii, hoții nu pot acționa cum vor ei în viața noastră, nici boala si nimic altceva, ci totul este îngăduit sau nu de sus cu un scop, iar scopul este mereu spre binele nostru, spre o binecuvântare mai mare si spre proslăvirea lui Dumnezeu.

Viața noastră nu-i ruleta rusească, cum cred unii, ci Biblia spune: “De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemați după planul Său (Romani 8:28)”. Ce l-am îndemnat pe acest domn, si ce ne-a rugat Apostolul Pavel pe toți, te îndemn si pe tine: “Vă rugăm fierbinte, în Numele lui Hristos: Împăcați-vă cu Dumnezeu (2 Corinteni 5:20).

Vă iubesc pe toți în Hristos,
Toni Berbece