Semnele vremurilor

UPDATE: Rudele din România au oferit noi detalii despre situația familiei Rotundu

elefant.ro%20
evomag.ro%20
UPDATE: Rudele din România au oferit noi detalii despre situația familiei Rotundu

Rudele din România au oferit noi detalii despre situația familiei Rotundu, într-un mesaj postat pe Facebook. Potrivit acestora, „soții sunt reținuți în penitenciare diferite, în orașe diferițe, fără telefoane. Noi știm că ei nu au nicio vină, își iubesc copilașul, a fost o binecuvântare nașterea lui Mathias. Ne rugăm pentru sănătatea celui mic, dar și pentru părinți”.

Părinții au fost arestați preventiv, timp de patru săptămâni. Cazul e sub investigație”, a confirmat Christina Bork Hansen, de la Poliția din Iutlanda de Sud-Est, pentru publicația danează Berlingske Tidende.
 
Potrivit ziarului, Mathias, născut pe 26 decembrie, a fost internat luni, 31 ianuarie, la Spitalul Universitar Odense, cu „sângerări punctiforme la nivelul globilor oculari, fracturi osoase pe partea dreaptă a craniului și hemoragie cerebrală”.
 
Părinți, domiciliați Sønder Omme, suspectați că i-a provocat rănile bebelușului, sunt acuzați de violența gravă, conform articolului 245 din Codul Penal danez. Dacă vor fi găsiți vinovați, ei riscă până la șase ani de închisoare. Cuplul, 25, respectiv 27 de ani, a negat în instanță că și-ar fi expus copilul la violență.