Apeluri pentru ajutorare Articole Puls misionar

Florin Ianovici ◉ Ceea ce rămâne

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Florin Ianovici ◉ Ceea ce rămâne

Renumele pământesc se uită în timp, dar numele scris în Cartea Vieții, nu se șterge niciodată.

Ce ai strâns pentru folosul tău: casă , mașină, haine sau avere se deteriorează în timp, se risipește. Ce ai strâns însă pentru Dumnezeu este comoară veșnică și adevărata bogăție.

Timpul care a mai rămas de trăit nu îl știe nimeni. Poți avea zeci de ani, ani, luni, săptămâni, zile sau clipe. Nu știu câți dintre noi am răscumpărat vremea deși toți suntem de acord că zilele sunt rele.

Sentimentul că viața trece iute și noi nu am făcut mare lucru, este poate cel mai apăsător. Ne-am legat existența de multe lucruri efemere și zădărnicia câștigă mai mereu teren.

Renumele se uită.

Averea se risipește.

Timpul trece.

Iată de ce facem o chemare spre slujire. Iată de ce facem o chemare să ne îmbogățim în Domnul, să folosim timpul cu înțelepciune.

Misiunea Renovatio a demarat un proiect prin care 35 de misionari ai Bisericii, vor să slujească în India și Nepal. Poate noi nu vom ajunge să călcăm pe pământul acesta, dar putem totuși să fim prezenți prin rugăciune și susținere.

Traficul de persoane este la ordinea zilei în India. Fete mici sunt vândute de către părinți celor care speculează sărăcia și cultura țării. Misiunea Renovatio își propune să meargă și să răscumpere câte persoane putem. Costul răscumpărării unei fetițe vândute este de 5000 euro.

Măcar un destin să schimbăm. Măcar o viață să fie scoasă din mâna traficanților...!

Grupul de misionari ai bisericii vor păși în triburi care nu au auzit Cuvântul lui Dumnezeu. Vom ajuta cu tot ce putem. Vom duce daruri, vom sluji cu resursele noastre, dar mai ales vom duce lumina Evangheliei.

Fii părtaș acestei slujiri în iubire față de Dumnezeu și semeni.

Fă ceva care să fie veșnic răsplătit.

Florin Ianovici