Știri externe Articole Semnele vremurilor Diaspora Română Creștină

Fundația germană extremistă Stiftung atacă din nou: de data asta pe noi toți

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Fundația germană extremistă Stiftung atacă din nou: de data asta pe noi toți
Stiftung este o Fundație germană de stânga, extremistă, care atacă prin intermediul literelor persoanele, instituțiile, partidele și mișcările sociale conservatoare. Ultrabogată, Fundația tocmai a emis State of Hate Report: Far Right Extremism in Europe / Raportul situației urii: extremismul de dreapta în Europa, în care atacă mai toate mișcările conservatoare din Europa, de la țara la țara, inclusiv România.

Pentru a vă da seama cât de periculoasă și extremistă este această Fundație, veți vedea încă de pe primele pagini ale Raportului că unul dintre evenimentele "extremiste de dreapta" ale anului 2020 a fost realegerea, prin vot democratic, a lui Duda în funcția de Președinte al Poloniei.

Vă amintiți probabil că în iunie o doamnă de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza a publicat un eseu similar, finanțat tot de Stiftung, privind mișcările și persoanele conservatoare din România, eu fiind unul dintre cei vizați. Eram identificați ca făcând parte din "extrema dreaptă" a României, anti-democrație, anti-drepturile omului, împreună cu alți indivizi și grupuri.

În acest studiu, însă, eu nu mai sunt vizat. Sunteți vizați voi: masa imensă de europeni care nu vor măști, lockdowns, se plâng de restricțiile neconstituționale impuse nouă de stat, și insistă să subscrie unei viziuni neconformiste privind COVID-19.
Peter Costea