Știri externe Apeluri pentru ajutorare Diaspora Română Creștină

O mână de ajutor pentru familia Corduneanu!

elefant.ro%20
evomag.ro%20
O mână de ajutor pentru familia Corduneanu!
Prietenii mei evanghelici botoșăneni își aduc probabil aminte de Marius Corduneanu. Aflu acum că el și familia lui sunt la mare cumpănă.
Îmi aduc aminte foarte bine de procesul îndelungat și birocratic pe care l-a presupus plecarea lui în Canada. Era speranța unui nou început.
Dacă doriți să ajutați familia, puteți folosi acest link.
Emanuel Conțac
 

 Suntem o familie tânără cu doi băieți, Thomas și Philip, care am pierdut totul într-un incendiu devastator aseară (14 februarie 2021, în Abbotsford - Delair Road).

Acum trebuie să începem de la zero, ca acum 10 ani, când am emigrat în Canada - cel puțin atunci aveam două bagaje și niște haine.
Pierderea este trăită tragic de copiii noștri, care și-au pierdut toate lucrurile, cărțile, jucăriile, pianul, animalele de companie - doi pești, tricourile de hochei preferate, Lego etc.

Avem doar 4 zile să găsim un nou loc de locuit și să o luăm de la capăt. De asemenea, trebuie să cumpărăm obiecte esențiale pentru familia noastră, în special pentru acest sezon rece.

Apreciem toate eforturile pentru a ne sprijini și a depăși acest moment teribil pentru familia noastră. Acesta este un moment în care învățăm cum să fim recunoscători pentru cele mai simple gesturi și lucruri umane din viață!

Mulțumesc!
Marius Corduneanu