Articole

Octavian Alexandrescu ◉ Votăm pentru valorile creștine, votăm pentru normalitate...

elefant.ro%20
evomag.ro%20
Octavian Alexandrescu ◉ Votăm pentru valorile creștine, votăm pentru normalitate...
Alegerea aceasta este între binecuvântare și blestem, pentru că ce alegem în această duminică va trasa soarta noastră nu doar pentru 5 ani, ci pentru generații întregi.

Pentru cei ce prețuiesc valorile creștine și normalitatea, înțeleg vremurile și pericolele ce ne pasc după aceste alegeri, este evidentă recomandarea mea ca să votați la alegerile europarlamentare cu lista Alianței AUR. Ea conține nume precum Peter Costea, Christian Terheș, Mihail Neamțu, Claudiu Târziu sau Laura Gherasim, oameni pe care îi stimez și, din discuțiile cu ei, vă pot spune că împărtășim aceleași idealuri pentru Europa și Romania.

Vă îndemn să acordați întreaga voastră susținere unui candidat cu adevărat remarcabil pentru alegerile europarlamentare: Peter Costea. Este timpul să punem la inimă valorile noastre creștine și ale familiei și să avem un reprezentant dedicat în Parlamentul European.

Peter Costea este mai mult decât un avocat de excepție - este un apărător ferm al principiilor și credințelor noastre. Într-o lume în care valorile tradiționale sunt adesea contestate sau ignorate, avem nevoie de lideri care să se ridice în apărarea lor.

Familia este fundamentul societății noastre și trebuie să fie protejată și susținută în toate aspectele vieții noastre. Peter Costea înțelege această importanță și se angajează să lupte pentru drepturile și valorile familiei în cadrul instituțiilor europene.

Acum este momentul să acționăm și să ne asigurăm că avem un reprezentant în Parlamentul European care să ne reprezinte cu adevărat interesele și să lupte pentru valorile noastre. Votând pentru Peter Costea, ne asigurăm că vocea noastră este auzită și că valorile noastre sunt apărate.

Haideți să facem o schimbare pozitivă împreună, să ne unim și să susținem candidatul care ne va reprezenta cu demnitate în Parlamentul European. Haideți să votăm pentru Peter Costea pentru un viitor mai bun, bazat pe valorile noastre creștine și ale familiei.

Votăm pentru valorile creștine, votăm pentru normalitate, votăm Alianța AUR!
Octavian Alexandrescu